Ο Απόλλωνας στήριξε «ΤΟ ΑΛΜΑ»

Τη θέση του στο φωταγωγημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βουλής πήρε η καρδιά/στολίδι που εξασφάλισε ο Απόλλωνας από τη πρωτοβουλία «Φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ – νερό και χΡώμα» με στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ».

Το στολίδι τοποθέτησε ο αρχηγός της ομάδας μας Χάμπος Κυριάκου «βάζοντας» μπλε χρώμα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της βουλής.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού δείχνει έμπρακτα την στήριξή του στην τοπική κοινωνία προωθώντας το κοινωνικό του έργο μέσω της ενέργειας «Ζωγραφίζω, στολίζω, κοινοποιώ».

Η επικεφαλής της δράσης «φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ -νερο  κ χΡώμα» κ. Άντρη Ευριπίδου Αταλιώτη,  αφού ευχαρίστησε την Ποδοσφαιρική μας ομάδα, δήλωσε ότι «ήταν σημαντική η εγκάρδια προσφορά και ανταπόκριση του Απόλλωνα Λεμεσού στο κάλεσμα για στήριξη της δράσης με την αγορά 100 μεγάλων καρδούλων» ενώ εξέφρασε και τις ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον αρχηγό της ομάδας μας για την παρουσία του στην εκδήλωση της  Βουλής των Αντιπροσώπων και την εισφορά του στην δράση με ένα σεβαστό χρηματικό ποσό εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών.

«Είναι πολύ συγκινητικό όταν ο αθλητισμός συμμετέχει σε αυτές τις δράσεις».

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές μέσω του αρχηγού της ομάδας μας, Χάμπου Κυριάκου, διαβεβαίωσαν πως θα «φωνάζουν» πάντοτε παρών σε τέτοιου είδους δράσεις και πως όποτε δίνεται η ευκαιρία για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, θα βρίσκονται στο πλευρό τους.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά για την ευκαιρία που είχαμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην υπερπροσπάθεια σας!

Να σημειωθεί ότι η πιο πάνω δράση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κα. Αννίτας Δημητρίου προς ενίσχυση του ΚΑΔΠ του ιδρύματος Θεοτόκος Αμέρικου Αργυρίου.