Πρώτη μεταγραφική κίνηση ο Apollon eSports

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας είναι γεγονός.Ο Δημήτρης Βλάχος θα αγωνίζεται στον Apollon eSports για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα του VGL eSports.

Γνωρίστε τον μέσα από μία αποκλειστική συνέντευξη και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες αντιπροσωπεύοντας επάξια τα χρώματα της ομάδας μας.


Αποτελείς μια εκ των κορυφαίων μεταγραφών του καλοκαιριού και νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση που είσαι μέλος του Apollon eSports. Εσύ πως νιώθεις;

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση του Απόλλωνα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Νιώθω ότι εντάχθηκα σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του VGL, ήταν μια μεγάλη απόφαση προσωπικά και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Εντάσσεσαι σε μια ομάδα η οποία έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Αυτό συνάδει με τις προσδοκίες σου;

«Σίγουρα, οι στόχοι είναι υψηλοί κάθε χρόνο, κάθε νέα σεζόν. Είμαι εδώ για να παλέψουμε έχοντας ως στόχο την κορυφή και τίποτα λιγότερο».

Οι αριθμοί σου την τελευταία σεζόν ήταν εντυπωσιακοί. Πιστεύεις ότι μπορείς να συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό;

«Αναμφίβολα πιστεύω πως η περασμένη σεζόν ήταν η καλύτερη μέχρι στιγμής στην καριέρα μου, βάσει στατιστικών και όχι μόνο. Ευελπιστώ ότι στον Απόλλωνα θα είμαι έτοιμος να συνεχίσω από εκεί που έμεινα και να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο βαθμό να πετύχει τους στόχους της».

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να επιλέξεις τον Απόλλωνα ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου;

«Όπως ανέφερα και προηγουμένως είναι ένα μεγάλο όνομα, υπάρχει ένα project που φιλοδοξεί να γίνει μια κυρίαρχη δύναμη του VGL αλλά και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο προγραμματισμός και η οργάνωση είναι το Α και το Ω για κάθε ομάδα και θεωρώ ότι ο Απόλλωνας δείχνει ότι σε αυτό τον τομέα υπερτερεί από την πρώτη μέρα. Ανυπομονώ για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου με μεγάλες προσδοκίες».