Σε συνέδριο στο Καμπ Νου ο Απόλλωνας

Στο 13ο συνέδριο του οργανισμού EFDN με θέμα το Welcome Through Football έδωσε το παρών του ο Απόλλωνας Λεμεσού το οποίο διεξάγεται στο Καμπ Νου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν η υπεύθυνη μάρκετινγκ κ. Κούλα Σταυρινίδου μαζί με τον επικεφαλής του προγράμματος Welcome Through Football, κ. Βαλεντίνο Κουλουντή.

Οι δυο τους παρουσίασαν τον τρόπο με τον οποίον έδρασαν και κατάφεραν να εκπληρώσουν το πρόγραμμα που είχε ως στόχο την ενσωμάτωση και προσαρμογή νεαρών προσφύγων στις τοπικές κοινωνίες μέσω του ποδοσφαίρου δημιουργώντας μια ομάδα αποτελούμενη από πρόσφυγες ηλικίας 6-20 ετών.

Επίσης, παρουσιάστηκαν οι προκλήσεις τις οποίες αντιμετώπισε ο Απόλλωνας για να δημιουργήσει αυτή την ομάδα αλλά και τα οφέλη τα οποία απεκόμισαν τα παιδιά από αυτή την εμπειρία με κυριότερα την ενημέρωση του κοινού για τα προβλήματα των προσφύγων και την αυτοπεποίθηση την οποίαν απέκτησαν μέσω του προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης το κοινό είχε την ευκαιρία να απευθύνει ερωτήματα και απορίες στους εκπρόσωπους μας για τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισαν, τις θυσίες οι οποίες έγιναν, έτσι ώστε το όλο εγχείρημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Δεν παρέλειψαν στο τέλος να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για την υλοποίηση του δύσκολου και ανθρώπινου αυτού προγράμματος

Η ομάδα μας έγινε δέκτης συγχαρητηρίων απ’ όλους τους συνέδρους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ όλων για την δύσκολη της προσπάθεια.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ