Ταμεία, είσοδοι και πληροφορίες για τον αγώνα Άρης – Απόλλων

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό το οποίο θα παρακολουθήσει τον αποψινό αγώνα ΑΡΗΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ότι οι είσοδοι και τα ταμεία στο στάδιο “Αλφαμέγα” θα ανοίξουν στις 15:15. 

Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στο Apollon Official Store και διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/ μέχρι τις 14:00.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν την ανατολική και τη βόρεια κερκίδα του σταδίου.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Ανατολική 601, 602, 603, 604:

Κανονικό: 15 ευρώ

Μαθητικό: 10 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

Ανατολική 701, 702 και 703:

Κανονικό: 10 ευρώ

Μαθητικό: 10 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

Βόρεια:

Κανονικό: 10 ευρώ

Μαθητικό: 10 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι στην ανατολική κερκίδα ισχύει η ταξιθέτηση.

Ταμεία θα λειτουργήσουν από τις 15:15 και στο γήπεδο τα οποία βρίσκονται δίπλα από την είσοδο της βόρειας κερκίδας του «Αλφαμέγα».

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/. 

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας. Διευκρινίζεται ότι, φίλαθλοι που θα φθάσουν αργοπορημένα στο στάδιο, δυνατό να εισέλθουν σε αυτό μετά την έναρξη του αγώνα.

Στις εισόδους του σταδίου θα υπάρχει έλεγχος για την κάρτα φιλάθλου και στη συνέχεια, η είσοδος θα επιτυγχάνεται μέσω των περιστροφικών εισόδων (turn – stile) με έγκυρο εισιτήριο. Θα γίνεται επίσης, ειδικός έλεγχος στα παιδικά εισιτήρια και ενδεχομένως να ζητηθεί η παρουσίαση πολιτικής ταυτότητας.

Στους οπαδούς της ομάδας μας, θα παραχωρηθούν η βόρεια και η ανατολική κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι είσοδοι E1,E2,E3,N1, N2.

Ξεκαθαρίζεται ότι είσοδος θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.

Η μετάβαση στο γήπεδο μπορεί να γίνει με δύο τρόπους όπως αυτή φαίνεται στο πιο κάτω σχεδιάγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 25351954 ή στο 95-114846.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού