Υποψήφιος στα βραβεία του ECA ο Απόλλωνας Λεμεσού

Υποψήφιος για βραβείο της ECA (European Club Association), είναι για ακόμη μια φορά ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Η ομάδα μας διεκδικεί το βραβείο στην κατηγορία καλύτερη Εταιρική Συνεργασία για το 2022 για το πρότζεκτ “BE MORE THAN A FAN” μαζί με την πλατφόρμα Socios.com.

Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων έχει ως στόχο να ανταμείψει τις ομάδες οι οποίες έχουν επιτελέσει τέτοιο έργο κατά το τελευταίο χρόνο, το οποίο επιδεικνύει ότι μέσα από τις συνεργασίες τους έχουν ξεκάθαρη επιδίωξη το αμοιβαίο όφελος τόσο για την ομάδα, όσο και για τους οπαδούς της αποτελώντας έμπνευση για όλο το οικοδόμημα της ECA και την ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα.

Απόλλων και Socios.com συνεργάζονται από τον Αύγουστο του 2020 και μέσω αυτής της πλατφόρμας δημιουργήθηκε ακόμη ένα κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας και των οπαδών της.

Μέσω διάφορων δημοσκοπήσεων οι φίλοι της ομάδας μας καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις οι οποίες αφορούν τον Απόλλωνα. Οι Απολλωνίστες μέσω του Socios.com απόκτησαν ακόμη πιο δυνατή φωνή με την οποία αποφασίζουν για σημαντικά θέματα του συλλόγου.

Ανάμεσα σε άλλες δημοσκοπήσεις, οι οπαδοί επέλεξαν τις επίσημες εμφανίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 η οποία έμελλε να είναι και πρωταθληματική, αποφάσισαν ποια δραστηριότητα θα πραγματοποιείται κατά τη μέρα του αγώνα στο νέο γήπεδο Λεμεσού και το πιο ακραίο, να επιλέξουν μέλη της αρχικής ενδεκάδας σε επίσημο φιλικό αγώνα της ομάδας μας.

Μέσα από τη συμμετοχή τους στις δημοσκοπήσεις οι φίλοι της ομάδας μας επιβραβεύονται με διάφορα βραβεία. Μεταξύ αυτών επίσημες εμφανίσεις, εισιτήρια αγώνων, εισιτήρια διαρκείας και αποκορύφωμα την απόλυτη γηπεδική εμπειρία για έναν οπαδό ο οποίος συνόδεψε ως μέλος της αποστολής της ομάδας μας από το ξενοδοχείο στο γήπεδο, ήταν παρών στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προπονητή στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και ήταν παρών στους πανηγυρισμούς όταν ο Απόλλωνας πανηγύρισε το πρωτάθλημα.

Οι κύριοι στόχοι οι οποίοι επιτεύχθηκαν μέσα από αυτή την συνεργασία ήταν η ανάπτυξη της σχέσης της ομάδας και των οπαδών μας, η καινοτομία και η διεύρυνση του brand του Απόλλωνα διεθνώς και η δημιουργία ενός νέου τρόπου επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πέρα από τον Απόλλωνα, οι υπόλοιπες ομάδες οι οποίες είναι υποψήφιες για βραβείο στην ίδια κατηγορία είναι ο AFC Ajax, η Galatasaray SK και η Heart of Midlothian FC.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού