Ψηφιζουμε τη Columbia Restaurants στα InBusiness 2020 awards!

O Επίσημος Χορηγός της ομάδας μας, η Columbia Restaurants είναι υποψήφια για Βραβείο στην Κατηγορία «Τουρισμός/Ψυχαγωγία/Εστίαση».

Πιο κάτω παραθέτουμε αυτούσιο το μήνυμα του χορηγού μας:

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να παρουσιάζουμε νέες και συναρπαστικές ιδέες στην Κυπριακή αγορά, μέσω μιας σταθερής πορείας και επιχειρηματικής πείρας που διαθέτει ο όμιλος, έχει γίνει γρήγορα ένας διακεκριμένος ηγέτης στον χώρο της εστίασης της Κύπρου.

Η Columbia Restaurants έχει κάτω από την ομπρέλλα της διάφορα από τα αγαπημένα εστιατόρια της Λεμεσoύ όπως το Columbia Beach, PizzaExpress, La Boca, Columbia Steak House, Αυλή του Βασιλέα και πολλά άλλα ανα την Κύπρο.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε μεταξύ των πέντε τελικών υποψηφίων που ορίστηκαν για τα βραβεία ΙΝ Business  2020 στην κατηγορία Τουρισμός / Ψυχαγωγία / Φιλοξενία, ικανοποιώντας αυστηρά κριτήρια σχετικά με την αύξηση του κύκλου εργασιών, τις καλύτερες πρακτικές καθώς και συνέπεια στην ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση.

Η ψήφος σας, θα ήταν τιμή μας.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση  και δώστε την ηλεκτρονική σας ψήφο για την Columbia Restaurants, στην κατηγορία Τουρισμός / Ψυχαγωγία / Φιλοξενία, έως τις 14 Δεκεμβρίου.