Αγορά γουριών από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Στην αγορά γουριών από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου προχώρησε η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο με στόχο τη στήριξη του συνδέσμου.

Τα αναμνηστικά δώρα δόθηκαν σε φίλους, συνεργάτες και χορηγούς της ομάδας μας βοηθώντας κι ενισχύοντας παράλληλα το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού.

Γι’ αυτή την ενέργεια μίλησε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου, κ. Νικολέτα Αθανασιάδου η οποία ευχαρίστησε δημόσια τον Απόλλωνα που προχώρησε στην αγορά γουριών.

«Φέτος ήρθαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η πανδημία του COVID-19 μας επηρέασε όλους. Παρά τις προκλήσεις, όμως, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου δεν σταμάτησε να εξυπηρετεί χιλιάδες ασθενείς με καρκίνο σε όλη την Κύπρο. Οι υπηρεσίες αυτές προσαρμόστηκαν και προσφέρονται απρόσκοπτα είτε στα δύο Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας που λειτουργεί ο Σύνδεσμος (την Αροδαφνούσα στη Λευκωσία και το Ευαγόρειο στη Λεμεσό), είτε στα σπίτια των ασθενών σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου, πάντα δωρεάν, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής αποστολής του Συνδέσμου.

Η Ανακουφιστική Φροντίδα είναι πολύ σημαντική στην πορεία της ασθένειας ενός καρκινοπαθή. Γι’ αυτό η διεπιστημονική μας ομάδα η οποία αποτελείται από γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, φυσιοθεραπευτές και αρωματοθεραπευτές, είναι δίπλα στον ασθενή, αλλά και στα μέλη της οικογένειάς του, προσφέροντας σφαιρική φροντίδα με στόχο τη διατήρηση της ποιότητας ζωής του ασθενή σε όλα τα στάδια της ασθένειας.

Για να μπορούμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας στους ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους που τις χρειάζονται, βασιζόμαστε στη στήριξη εταιρειών, οργανισμών και ατόμων.
Ο Απόλλωνας στήριξε φέτος τον Σύνδεσμό μας αγοράζοντας συμβολικά δωράκια από το φιλανθρωπικό e-shop μας. Εκτιμούμε αυτή την πρωτοβουλία, γιατί η εισφορά αυτή μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας και να είμαστε πραγματικά δίπλα στους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου».