Ανακοίνωση Δ.Σ. Απόλλων Λεμεσού

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι έχει υποβάλει, νωρίτερα σήμερα, ένσταση στα αρμόδια όργανα της ΚΟΠ, σε σχέση με το κύρος του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού που διεξήχθη την 08/01/2022.

Ήταν και συνεχίζει να είναι η θέση μας ότι για τόσο σοβαρά ζητήματα που άπτονται πρωτεύοντος της Δημόσιας Υγείας και δευτερευόντως του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, η ΚΟΠ θα έπρεπε να διεξάγει άμεσα μια ενδελεχή έρευνα με την εξουσία που έχει και τα μέσα, ούτως ώστε να διασφαλίσει τους όρους του τίμιου παιγνιδιού και του ευ αγωνίσθεσαι.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Ομοσπονδία θα πράξει τα δέοντα, αναμένοντας και τα αποτελέσματα της έρευνας που διέταξε το Υπουργείο Υγείας, τα οποία όμως ενδέχεται να διαρκέσουν κάποιες ημέρες.
Με γνώμονα την προστασία του τίμιου παιχνιδιού και της υποχρέωσης που έχουμε, έναντι του κόσμου μας, προχωρήσαμε σήμερα και υποβάλαμε την ένσταση μας, την οποία θα υποστηρίξουμε στα αρμόδια όργανα, παρά το γεγονός ότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν θα έπρεπε εμείς, να αναγκαζόμαστε να μπούμε στη διαδικασία να διερευνήσουμε και να καταγγείλουμε την ορθότητα των πράξεων της αντίπαλης ομάδας.

Εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στην αθλητική δικαιοσύνη και τις διαδικασίες της και είμαστε σίγουροι ότι για μια ακόμη φορά θα επικρατήσει η αλήθεια και το δίκαιο.

Διοικητικό Συμβούλιο
Απόλλων Λεμεσού