Για 6η διαδοχική χρονιά “φωνάζουμε” #TotalAccess

Ο Απόλλωνας Λεμεσού υποστηρίζει την εβδομάδα δράσης του CAFE Week of Action – #TotalAccess.

Η εβδομάδα δράσης του CAFE πραγματοποιείται κάθε χρόνο με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με το τι ρόλους, εργασίες και καθήκοντα μπορούν να αναλάβουν τα άτομα με αναπηρίες στον χώρο του αθλητισμού.

Υπάρχουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο άτομα με αναπηρία παγκοσμίως – περίπου το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα αυτών των ατόμων είναι μια από τις λιγότερο εκπροσωπούμενες στην ευρύτερη κοινωνία μας.

Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τα κοινωνικά δρώμενα και να βοηθήσει τα άτομα με αναπηρίες έτσι ώστε να ενταχθούν και να εγκλιματιστούν καλύτερα στο επαγγελματικό και εργασιακό περιβάλλον αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Το όραμα του CAFE είναι ένας κόσμος στον οποίο τα άτομα με αναπηρία να αποτελούν βασικό μέρος του παγκόσμιου αθλητικού τοπίου, ως οπαδοί, εργαζόμενοι, εθελοντές αλλά και ηγέτες, έτσι ώστε ο καθένας να έχει την ευκαιρία να συνεισφέρει στην αθλητική βιομηχανία.

Με στόχο μια πλήρως προσβάσιμη και χωρίς αποκλεισμούς αθλητική βιομηχανία, σε συνεργασία με το CAFE και τα υπόλοιπα μέλη του, επιδιώκουμε να επιτύχουμε τον σκοπό μας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δράσης του CAFE αυτής της σεζόν, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι της Λεμεσού το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (8/3) μ’ ένα πανό στο οποίο θα αναγράφεται το μήνυμα “Total Access“ (πρόσβαση σε όλους).

Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί ενημερωτικό βίντεο έτσι ώστε να διαδώσουμε μαζί με τα άτομα με αναπηρίες ότι όλοι είμαστε ίσοι.

Αυτή είναι η έκτη χρονιά που ο Απόλλωνας Λεμεσού συμμετέχει στις δράσεις του CAFE «φωνάζοντας» το μήνυμα ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν σεβασμού και ευκαιριών.

Για να μάθετε περισσότερα για το CAFE, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού στο www.cafefootball.eu.

Μπορείτε να στείλετε email στο CAFE στη διεύθυνση ή να ακολουθήσετε τον οργανισμό στο Facebook (www.facebook.com/cafefootball), στο Twitter (@cafefootball) και στο Instagram (@ cafefootball.eu).

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δράσης CAFE χρησιμοποιώντας το hashtag #TotalAccess.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας στον εορτασμό της Εβδομάδας Δράσης CAFE 2021.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού