Διαθέσιμα τα εισιτήρια του αγώνα Ομόνοια-Απόλλων για όλους τους κατόχους διαρκείας
Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι στις 09:00 αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan με αντίπαλο την Ομόνοια, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (12/09, 20:00) στο Στάδιο ΓΣΠ.
Η προπώληση πραγματοποιείται μόνο μέσω της επίσημης πλατφόρμας εισιτηρίων του συλλόγου https://tickets.apollon.com.cy και της εφαρμογής Apollon FC Wallet την οποία μπορείτε να κατεβάσετε ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο http://tickets.apollon.com.cy/apps/.
Δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση στα Apollon Official Stores.
Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τη Νότια κερκίδα του σταδίου.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
- Κανονικό: €20
- Μαθητικό: €14
- Παιδικό: €5
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται η κατοχή Κάρτας Φιλάθλου για άτομα άνω των 14 ετών.
- Κύπριοι πολίτες άνω των 18 ετών μπορούν να εκδίδουν την Κάρτα Φιλάθλου μόνο μέσω της εφαρμογής «Ψηφιακός Πολίτης».
- Για άτομα ηλικίας 14-18 ετών, κατόχους Άδειας Παραμονής (ARC) και επισκέπτες, η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας fancard.cy.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη σελίδα:
https://www.digital-citizen.gov.cy/karta-filathlou/
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού