Επίσκεψη στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού

Με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων, αντιπροσωπεία του Απόλλωνα Λεμεσού επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/12 το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για να παραδώσει δώρα αλλά και ευχές στα μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας αυτές τις Άγιες μέρες.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν με επικεφαλής τον προπονητή μας Κωνσταντίνο Μακρίδη και τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου Γιώργο Βασιλείου, οι ποδοσφαιριστές Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ίσρα Κολ, Γιώργος Μαλεκκίδης και Ίλιαν Ίλιεφ, ενώ τους συνόδεψε η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο, κ. Κούλλα Σταυρινίδου.

Οι ποδοσφαιριστές μας μοίρασαν αναμνηστικά δώρα του Απόλλωνα τα οποία προσέφερε η διεύθυνση του Apollon Official Store .

Ακολουθεί πιο κάτω φωτορεπορτάζ:

Επίσκεψη στο παιδιατρικό τμήμα του γενικού νοσοκομείου Λεμεσού

Επίσης εκφράζουμε για ακόμη μια φορά την ευγνωμοσύνη μας προς τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού, για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Κλείνοντας ευχόμαστε υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα σε όσους αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε προβλήματα αυτές τις μέρες.

Καλές Γιορτές!

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού