Επίσκεψη στο Πρότυπο Κέντρο Ημέρας

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα Λεμεσού επισκέφθηκε την Πέμπτη (30/01) το Πρότυπο Κέντρο Ημέρας «Απόστολος Λουκάς».

Το εν λόγω Κέντρο είναι ένα αγαθοεργό σωματείο εθελοντικής προσφοράς υπηρεσιών προς ενήλικα άτομα με νοητική αναπηρία.

Ιδρύθηκε το 2000 στη Λεμεσό και έχει ως κύριο στόχο την κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωση και την επαγγελματική αποκατάσταση των ενηλίκων με νοητική αναπηρία.

Η χαρά και η ικανοποίηση που ένιωσαν τα ενήλικα παιδιά όταν συνάντησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ήταν απερίγραπτη.

Αντριάν Σαρντινέρο, Ζόελ Μολ και Φλορεντίν Ματέι χάρισαν μοναδικές στιγμές στα παιδία του Κέντρου και σκόρπισαν χαμόγελα σε όλο το προσωπικό του σωματείου.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά του Κέντρου, το προσωπικό και τους φίλους του Συνδέσμου.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας συνόδεψε ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της χορηγού εταιρείας Remedica, κ. Αντρέας Χατζηπαναγή ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του στην επίσκεψη.

«Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να δούμε από κοντά το έργο που επιτελείτε. Συγχαρητήρια στο συμβούλιο, τους εργαζόμενους αλλά και τους γονείς.

Συγχαρητήρια και στον Απόλλωνα και τους ποδοσφαιριστές του για την κοινωνική τους προσφορά. Η Remedica στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης βρίσκεται για ακόμη μια φορά δίπλα στους συνανθρώπους μας».

Ο Απόλλωνας Λεμεσού από την πρώτη μέρα ίδρυσης του διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα κοινά της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.

Ευχαριστίες στο προσωπικό του Πρότυπου Κέντρου Ημέρας «Απόστολος Λουκάς» για το καταπληκτικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη διαδρομή τους.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ