Μαζί για τρίτη διαδοχική σεζόν Απόλλων και Lamberts

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Εταιρεία Βαρνάβας Χατζηπαναγής Λτδ (VHP Ltd) η οποία είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Lamberts και θα αποτελεί για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο 2021-2022 τον επίσημο χορηγό αθλητικής διατροφής στην ομάδα μας.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα της Lamberts

H Lamberts®️ παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής. Τα δύο βασικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της Lamberts®️ είναι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια τα οποία είναι επιβεβαιωμένα με κλινικές μελέτες σε ανθρώπους.

Μερικά από τα προϊόντα είναι η Βιταμίνη D3 για ενίσχυση του μεταβολισμού,  το Osteoguard για υγεία και ενδυνάμωση των οστών, τα  B complex, το Maxi Hair για θεραπεία της τριχόπτωσης, το Glucosamine complete, το Curcumin Ultra, το Turmeric κλπ.

Επιπρόσθετα παράγει συμπληρώματα αθλητικής διατροφής τα οποία προτιμώνται από πολυάριθμους επαγγελματίες αθλητές και επαγγελματικές ομάδες παγκοσμίως.

Το Multi Guard®️ Sport το οποίο αποτελεί το πλέον πλήρες και ολοκληρωμένο πολυβιταμινούχο σκεύασμα για αθλητές και άτομα που ακολουθούν ένα απαιτητικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Περιέχει 26 βιταμίνες και ανόργανα συστατικά σε συνδυασμό με την προσθήκη ειδικά επιλεγμένων αντιοξειδωτικών, αποτελώντας την ιδανική βάση ενός πλήρους προγράμματος αθλητικής διατροφής.

All In One: Υψηλής ποιότητας & καθαρότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος, ενισχυμένη με Υδατάνθρακες, Γλουταμίνη, Κρεατίνη, Βήτα Αλανίνη και HMB. Συνδυάζεται ιδανικά με το Multi Guard Sport.

Complete Gainer: Υψηλής ποιότητας & καθαρότητας πρωτεΐνη Whey ενισχυμένη με σύμπλοκους Υδατάνθρακες, Κρεατίνη, Βήτα Αλανίνη και HMB.

Energy drink Powder- orange: Ιδανικό συμπλήρωμα αθλητικής διατροφής με ηλεκτρολύτες, βιταμίνη C και σύνθετους υδατάνθρακες που συμβάλλει στην μείωση της κόπωσης που συνοδεύει προγράμματα εκγύμνασης.

Αυτή είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά κατά την οποία η Lamberts υποστηρίζει τον Απόλλωνα και αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση γι’ αυτή τη συνεργασία.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού