Νίκησε Apoel ESP και στο -2 από την κορυφή ο Apollon ESP

Το απόλυτο 2/2 έκανε το βράδυ της Δευτέρας (07/06) η ομάδα μας η οποία με εξαιρετικά τέρματα των νέων αποκτημάτων επικράτησε τους #Trojans με 3-0 και τον Apoel eSports με 2-0. Μετά και από αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα μας πλέον βρίσκεται στο -2 από την κορυφή!

Στην πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς, ο Apollon Esports μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και έτσι βγήκε νικητής της αναμέτρησης βάζοντας 3 γκολ έναντι στους Trojans, με τους νεοαποκτηθέντες #guus, Tapsi και Jotaba να βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με τον τελευταίο να αναδεικνύεται ως #ManOfTheMatch

Στην δεύτερη αναμέτρηση της βραδιάς, η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει του πρωτοπόρου Apoel eSports με 2-0. Τα τέρματα προήλθαν από τον Hama μόλις στο 3’ λεπτό του αγώνα ενώ διατήρησαν το σκορ ως το 88’ όπου ο Jotaba κατάφερε να βάλει ένα ακόμα τέρμα δημιουργώντας το τελικό σκορ και βοηθώντας την ομάδα να μείνει κυρίαρχη του παιχνιδιού.

Ο Μan of the Μatch ωστόσο ήταν ο τερματοφύλακας μας Katsouros, ο οποίος δίνοντας μια εξαιρετική σέντρα κατάφερε να φέρει ένα από τα τέρματα της ομάδας του όπως επίσης οι πολύτιμες του επεμβάσεις έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να πάρει η ομάδα μας το σημαντικό τρίποντο.

Major eSports Sponsor: Stoiximan
Official eSports Sponsor: Musical Paradise