Οδηγός πληροφοριών για το φίλαθλο κοινό που βρίσκεται στην Ολλανδία

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι προτίθενται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων UEFA Europa Conference League, ανάμεσα στην AZ Alkmaar και τον Απόλλωνα την ερχόμενη Πέμπτη (06/10), πως έχει ετοιμαστεί οδηγός  πληροφοριών αναφορικά με την μετάβαση των οπαδών της ομάδας μας στο στάδιο Afas Stadion.

Οδηγίες μετάβασης οπαδών από το Άλκμααρ στο γήπεδο:

Από τις 18:30, θα λειτουργήσουν λεωφορεία για τους φίλους της ομάδας μας, τα οποία θα αναχωρούν από το σημείο συνάντησης με προορισμό το γήπεδο.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι φίλοι της ομάδας μας θα παραμείνουν στον τομέα τους για περίπου 15 λεπτά και μετέπειτα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια λεωφορεία για να μεταβούν πίσω στο κέντρο της πόλης.

Οδηγίες μετάβασης οπαδών από το Άμστερνταμ στο γήπεδο:

Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τρένα τα οποία αναχωρούν από το κεντρικό σταθμό του Άμστερνταμ με προορισμό το κεντρικό σταθμό του Άλκμααρ, τα οποία αναχωρούν περίπου κάθε 30 λεπτά.

Συνιστάται όπως οι φίλοι της ομάδας μας μεταβούν στο Άλκμααρ νωρίς την ημέρα του αγώνα έτσι ώστε να βρίσκονται εγκαίρως στο σημείο συνάντησης για να μεταβούν στο γήπεδο οργανωμένα με τα ειδικά λεωφορεία.

Θα υπάρχουν τρένα από τον κεντρικό σταθμό του Άλκμααρ τα οποία θα μεταφέρουν όσους φίλους της ομάδας μας επιθυμούν, πίσω στο Άμστερνταμ.

Ως χώρος συνάντησης των οπαδών μας έχει οριστεί η πλατεία μπροστά από το College Hotel Alkmaar η οποία βρίσκεται στην οδό Achter de Vest 3, 1811 JZ Alkmaar, Netherlands.

Ο χώρος συνάντησης βρίσκεται 10 λεπτά με τα πόδια από το κεντρικό σταθμό τρένων της πόλης Άλκμααρ.

Supporter’s Guide/ Οδηγός Πληροφοριών – AZ Alkmaar Vs Απόλλων Λεμεσού (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ