Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων Παίδων

Δύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός της τέταρτης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της Ανώτατης κατηγορίας Παίδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17. Οι ομάδες μας το Σάββατο (04/10) αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες του ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα Κ-14 κέρδισε με 2-3 τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο (3/10), στα γήπεδα PASCAL, σε ένα συναρπαστικό αγώνα ο οποίος κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 0-2 σκοράροντας μόλις στο 3ο λεπτό με τον Αυγουστή και στο 34’ με τον Λουκ Πίρσον. Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη μπήκαν πιο δυνατά και ισοφάρισαν σε 2-2 μέχρι το 66’ ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του κ. Θεοφίλου δεν σταμάτησαν και στο τελευταίο λεπτό με εύστοχο πέναλτι από τον Ιωάννου πήραν τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Η ομάδα Κ-15 αγωνίστηκε στο ίδιο γήπεδο και γνώρισε την ήττα με 2-0. Το συγκρότημα του κ. Σκέμπρι παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα της παιχνίδια ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό καθώς δέχθηκε τα δύο τέρματα στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Η ομάδα Κ-16 αγωνίστηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με τον Ρόμπινσον στο 17’, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε σε διάστημα επτά λεπτών να ανατρέψει το σκορ και να μετατρέψει το 1-0 σε 1-3. Οι ποδοσφαιριστές του κ. Σταυρινίδη μείωσαν σε 2-3 με τον Ρόμπινσον κι απώλεσαν σπουδαίες ευκαιρίες για την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Τέλος, η Κ-17 η οποία αγωνίστηκε στο ίδιο γήπεδο, κέρδισε με 1-0 σε ένα πολύ καλό αγώνα ο οποίος είχε πολλές ευκαιρίες και ως αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι της ομάδας μας. Ο Χρίστος Παναγή σε μια υποδειγματική αντεπίθεση και άψογο συνδυασμό, πέτυχε το νικητήριο τέρμα το οποίο «λύτρωσε» την ομάδα μας.

Την 5η αγωνιστική οι ομάδες μας θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της ΑΕΛ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-14
ΑΠΟΕΛ – Απόλλων 2-3

Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-15
ΑΠΟΕΛ – Απόλλων 2-0

Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-16
Απόλλων – ΑΠΟΕΛ 2-3

Ανώτατη Κατηγορία Παίδων Κ-17
Απόλλων – ΑΠΟΕΛ 1-0

Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες, τα αποτελέσματα και το αγωνιστικό πρόγραμμα της ακαδημίας μας.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο