Ο Φίλιπ Κουν αναδείχθηκε Stoiximan MVP του αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου

Σε ένα μίνι ντέρμπι εξελίχθηκε η ψηφοφορία για ανάδειξη του Stoiximan MVP του αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου.

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων Πέδρο Μάρκες και ο τερματοφύλακας Φίλιπ Κουν μονομάχησαν μέχρι το τέλος για τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης, με την αγωνία να διατηρείται μέχρι και τις τελευταίες ώρες.

Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο Γερμανός τερματοφύλακας, ο οποίος με τη σταθερότητα, την ψυχραιμία και τις καθοριστικές επεμβάσεις του αποτέλεσε βασικό παράγοντα της πρόκρισης της ομάδας μας. Αποκορύφωμα της εμφάνισής του ήταν η σπουδαία επέμβαση στο 109ο λεπτό, στο σουτ του Ενρίκες, με την οποία διατήρησε το προβάδισμα και «σφράγισε» τη νίκη-πρόκριση για τον Απόλλωνα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Ποιος είναι ο Stoiximan MVP του αγώνα;

Philipp Kuhn
39.95%
Pedro Marques
22.83%
Brandon Thomas
10.85%
Giorgos Malekkides
5.95%
Morgan Brown
4.10%
Josef Kvida
3.78%
Ivan Ljubic
3.62%
Dani Escritche
3.38%
Praxitelis Vouros
2.73%
Bruno Gaspar
1.69%
Gaetan Weissbeck
0.40%
Lazar Markovic
0.24%
Agapios Vrikkis
0.16%
Clinton Duodu
0.08%
Danilo Spoljaric
0.08%
Thomas Lam
0.08%
Andreas Shikkis
0.08%