Στην οικογένεια του Απόλλωνα και η Monlinks!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης (15/09) τη νέα χορηγική συνεργασία της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η Εταιρεία Monlinks Services Ltd γίνεται μέλος της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα Λεμεσού και το λογότυπό της θα βρίσκεται στο παντελονάκι (αριστερά πλευρά) της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας.

Στο πάνελ της παρουσίασης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο κ. Νίκος Κίρζης και ο Αντιπρόεδρος της χορηγού Εταιρείας Monlinks Services κ. Liam Snir.

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα ο οποίος εξήγησε ότι το όνομα του Απόλλωνα προσελκύει πλέον χορηγούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε παγκόσμια κλίμακα κι αυτό είναι τεράστιο επίτευγμα για μια κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα.

«Αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σας καλημερίζω και σας καλωσορίζω στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη, με αφορμή την παρουσίαση της νέας μεγάλης χορηγικής μας συνεργασίας του Απόλλωνα Λεμεσού για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 με την χορηγό εταιρεία Monlinks Services Ltd.

Πρόκειται για μία ακόμη μεγάλη εμπορική επιτυχία του Ποδοσφαιρικού Απόλλωνα ο οποίος συνεχίζει καθημερινά να εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες του και ταυτόχρονα να αναβαθμίζει το χορηγικό του δίκτυο.

Δίκτυο το οποίο προσδοκούμε να το διευρύνουμε το αμέσως επόμενο διάστημα το οποίο μεσολαβεί μέχρι και την είσοδο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο νέο της γήπεδο.

Για τον Απόλλωνα Λεμεσού είναι πολύ σπουδαίο επίτευγμα να προσελκύει εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι το οποίο πιστοποιεί ότι το brand name του Απόλλωνα εξελίσσεται και αποκτά σημαντική αξία όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Όλα αυτά αποτελούν προϊόν μιας επίπονης, συλλογικής και μεθοδικής προσπάθειας που καταβάλουν όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων από το 2012 και εντεύθεν.

Πόλος έλξης για κάθε νέο και διαχρονικό μας χορηγό αποτελεί η άρτια οργάνωση του Απόλλωνα σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως οι αγωνιστικές του επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη.

Το έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν και το εννοώ ότι δεν προσεγγίζουμε τους χορηγούς μας με μοναδικό στόχο τη μεταξύ μας συνεργασία.

Θέλουμε να έχουμε σ΄ αυτή την λαμπρή διαδρομή την οποία διαγράφει ο σύλλογος την τελευταία 8ετία ανθρώπους και εταιρείες οι οποίες να αποτελούν συνοδοιπόρους και να στηρίζουν ποικιλοτρόπως την δύσκολη αυτή προσπάθεια που καταβάλει ο Απόλλωνας για μόνιμη παρουσία στην ποδοσφαιρική ελίτ.

Πάντοτε ως Απόλλωνας επιδιώκουμε να θέτουμε τις βάσεις και να δημιουργούμε ισχυρούς ανθρώπινους δεσμούς για μακροχρόνιες συνεργασίες.

Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος μου ο Liam Snir αισθάνεται ήδη μέλος της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα Λεμεσού και ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στην δική μας ομάδα όσο και στη νέα χορηγό εταιρεία Monlinks Services Ltd».

Ο Αντιπρόεδρος της Monlinks Services Ltd, κ. Liam Snir, με τη σειρά του ανέλυσε το πλάνο της εταιρείας του και τους λόγους οι οποίοι τους οδήγησαν να υποστηρίξουν τον Απόλλωνα.

«Καλό απόγευμα σε όλους. Η εταιρεία μας εδραιώθηκε στην Κύπρο και στο εξωτερικό με ένα όραμα, να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους επιχειρησιακούς τομείς.

Ξεκινήσαμε ένα σπουδαίο ταξίδι με εξαιρετικούς ανθρώπους και συνεργάτες οι οποίοι αποτελούν μέρος μιας σπουδαίας ομάδας και καταφέραμε όλοι μαζί να εκπληρώσουμε το όραμά της εταιρείας μας.

Ο λόγος που επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τον Απόλλωνα είναι για να έρθουμε πιο κοντά στην κοινότητα της Λεμεσού αλλά και του τόπου γενικότερα.

Ευελπιστούμε ότι μέσω αυτής της συνεργασίας, θα δημιουργήσουμε μια τρομερή σχέση η οποία θα φέρει επιτυχίες και στις δύο πλευρές.

Ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα στην οικογένεια του Απόλλωνα και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μία μακροχρόνια συνεργασία. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις».

Η ανακοίνωση της εταιρείας Monlinks Services Ltd:

«Η εταιρεία Monlinks Services Ltd ανακοινώνει με περηφάνια την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η Monlinks Services Ltd παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλους τους επιχειρησιακούς τομείς, όπως επενδύσεις, λογιστικά και δικηγορικά γραφεία, τραπεζικούς οργανισμούς κλπ.

Στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνονται διαδικασίες πρόσληψης, εκπαίδευσης και μετανάστευσης, οι οποίες γίνονται με ξεχωριστή στρατηγική ανάλογα με τον πελάτη και τις ανάγκες του.

Στόχος της εταιρείας Monlinks Services Ltd είναι να ανεβάσει την ποιότητα του εργατικού δυναμικού και συνάμα να βελτιώσει την εργατική κουλτούρα όλων των συνεργατών της, μέσω της ανεύρεσης προσωπικού το οποίο έχει τις απαραίτητες δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά  που χρειάζεται ο εκάστοτε τομέας, δημιουργώντας έτσι τους ηγέτες του μέλλοντος.

Πιστεύουμε πως οι άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για μια επιχείρηση.

Προσλαμβάνουμε, εκπαιδεύουμε, διατηρούμε.»

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο