Στο πλευρό των αθλητών με νοητική αναπηρία ο Απόλλωνας

Στην τελετή έναρξης των Παγκύπριων Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών (ΚΟΕΟ) έδωσε το παρών του ο Απόλλωνας με αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Μουσάγκα Μπακένγκα, Γιώργο Ποντικό και Γιόργκεν Σιέλβικ.

Είθισται κατά τη διάρκεια του αγώνα, στον οποίο δεν υπάρχει νικητής όπως σημειώνεται στο σλόγκαν των διοργανωτών, «Μαζί δυνατοί – Μαζί νικητές», τα άτομα που συμμετέχουν στον αγώνα, να συνοδεύονται από διάφορους εν ενεργεία αθλητές και πρώην πρωταθλητές εις ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας τους. Οι τρεις ποδοσφαιριστές μας στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών βοηθώντας να αγωνιστούν και να τερματίσουν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (07/04) στον χώρο του παλιού λιμανιού στη Λεμεσό, με εκατοντάδες πολίτες να χειροκροτούν και να επευφημούν τους αθλητές στηρίζοντας τους σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης.

Οι ποδοσφαιριστές έστειλαν μήνυμα συμπερίληψης και έτυχαν θερμής υποδοχής από τους αθλητές αφού παιδιά από διάφορες πόλεις της Κύπρου ήθελαν να τους αγκαλιάσουν, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού για ακόμη μια φορά φώναξε παρών και βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών με νοητική αναπηρία δίνοντας χαρά και στήριξη στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού