Στο Elite Youth Tournament της FootballMind συμμετέχει η ακαδημία μας

Στο τουρνουά Elite Youth Tournament το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά από τη FootballMind στην Ελλάδα θα συμμετέχει η ομάδα Κ13 της ακαδημίας του Απόλλωνα Λεμεσού το τριήμερο 23-25 Ιουνίου.

Η ομάδα μας θα συμμετέχει στον Β’ όμιλο μαζί με τον Παναθηναϊκό, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Αλμωπό Αριδαίας και τη Φινλανδική Gnistan. Στη διοργάνωση συμπεριλαμβάνονται 40 ομάδες από Ελλάδα, Σερβία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Κύπρο την οποία εκπροσωπεί ο Απόλλωνας.

Μερικά ονόματα ακαδημιών που ξεχωρίζουν είναι αυτές του Ερυθρού Αστέρα, του Ολυμπιακού Πειραιώς και της ΑΕΚ.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αποτελείται από 16 ποδοσφαιριστές και τρεις προπονητές οι οποίοι θα συνοδέψουν τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ποδοσφαιριστές: Δημήτρης Χριστοφόρου, Ανδρέας Λοΐζίδης, Εμανουήλ Άντρεϊ Μιχάι, Κωνσταντίνος Σάββα, Χριστόφορος Βέλερ, Πάρης Αργυρόπουλος, Χαράλαμπος Χριστοδούλου, Ορέστης Παναγίδης, Τζόναθαν Σάνι, Κωνσταντίνος Καμέρης, Ανδρέας Ηρακλέους, Χρήστος Νεοφύτου, Πλάτωνας Γεωργίου, Αρσένι Φεντορένκο, Ντάνιελ Νέμτσοφ, Δημήτρης Λουκαΐδης.

Προπονητές: Αναστάσιος Χαραλάμπους, Kanjo Cevara, Κώστας Κωνσταντίνου

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 23 και 24 Ιουνίου με τις πρώτες τρεις ομάδες του κάθε ομίλου να προκρίνονται στην επόμενη φάση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα των διοργανωτών:

https://footballmind.goaly.eu/

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού