Συλλογή τροφίμων και παιδικών παιχνιδιών

Λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη περίοδο που διανύει η κοινωνία μας, η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη (8 και 9 Δεκεμβρίου) θα δημιουργήσει ειδικό χώρο (drop zone) συλλογής τροφίμων (ξηρά τροφή) και παιδικών παιχνιδιών τα οποία θα δοθούν στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό Κλάδο Λεμεσού.

Η πιο πάνω ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Απόλλωνα και με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων η ανάγκη για αγάπη και προσφορά είναι μεγαλύτερη.

Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, θα διαμορφώσουν ειδικό χώρο συλλογής τροφίμων και παιχνιδιών στον χώρο στάθμευσης της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο στην οδό Αγίου Ανδρέου 204, απ΄ όπου θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να περάσει και να αφήσει τη δική του προσφορά.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό του Απόλλωνα και όχι μόνο, να εκφράσει για πολλοστή φορά την αλληλεγγύη του προς στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, επισκεπτόμενοι τα γραφεία μας κατά τις ώρες 10:00-19:00 και να στηρίξει μία ακόμη φιλανθρωπική προσπάθεια του Απόλλωνα Λεμεσού, προσφέροντας τους χαρά τις Άγιες αυτές ημέρες.

Αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά ενεργειών οι οποίες είναι προγραμματισμένες να υλοποιηθούν τον μήνα των Χριστουγέννων.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο