Ταμεία, είσοδοι και πληροφορίες του αγώνα Απόλλων-ΑΕΛ
Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι οι είσοδοι και τα ταμεία του σταδίου “ΑΛΦΑΜΕΓΑ” για τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ, θα ανοίξουν στις 14:00.
Σε όλους τους τομείς θα ισχύει ταξιθεσία πλην αυτών της νότιας κερκίδας.
Τιμές εισιτηρίων:
Τομείς 105 & 201 (VIP)
- Γενική Είσοδος: €30
- Παιδικό (μέχρι 14 ετών): €15
Υπόλοιποι τομείς
- Γενική Είσοδος: €10
- Παιδικό (μέχρι 14 ετών): €5
Παιδικά εισιτήρια για τη Νότια κερκίδα θα πωλούνται μόνο στα ταμεία του γηπέδου με την προσκόμιση ταυτότητας.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
- Για την αγορά εισιτήριου απαιτείται η κατοχή κάρτας φιλάθλου για άτομα άνω των 14 ετών. Η έκδοση κάρτας φιλάθλου γίνεται μόνο μέσω της εφαρμογής «Ψηφιακός Πολίτης».
- Κύπριοι πολίτες άνω των 18 ετών, θα μπορούν να εκδίδουν την Κάρτα Φιλάθλου μόνο μέσω του Ψηφιακού Πολίτη.
- Για άτομα 14-18 ετών, κατόχους Άδειας Παραμονής (ARC), και επισκέπτες, η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου γίνεται μέσω της ιστοσελίδας fancard.cy.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.digital-citizen.gov.cy/karta-filathlou/
- Για την αγορά εισιτήριου απαιτείται η κατοχή κάρτας μέλους του Σωματείου του Απόλλωνα.
Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας εισιτηρίων https://tickets.apollon.com.cy (προστίθεται αυτόματα η χρέωση αν δεν είστε ήδη μέλος) ή μέσω της ιστοσελίδας του Σωματείου (https://www.apollonclub.com.cy) και (https://my.apollonclub.com.cy).
Η προπώληση πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας https://tickets.apollon.com.cy.
και μέσω της εφαρμογής Apollon FC Wallet
την οποία μπορείτε να κατεβάσετε ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο:
Υπενθυμίζεται ότι από τις 14:00 θα υπάρχει Fan Zone στον εξωτερικό χώρο της νότιας εξέδρας όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να ψυχαγωγηθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Γενικές πληροφορίες – Είσοδοι και χώροι στάθμευσης
Κάτοχοι θέσεων στα θεωρεία επισήμων (VIP FILOXENIA)
Διαθέτουν εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης στον Χώρο Στάθμευσης P1, ο οποίος βρίσκεται μπροστά από τη δυτική/κεντρική κερκίδα του σταδίου (βλ. σχεδιάγραμμα). Οι επικεφαλής των θεωρείων θα παραλάβουν το πάσο ηλεκτρονικά (μέσω email), το οποίο πρέπει να επιδεικνύουν στην πύλη εισόδου του χώρου στάθμευσης.
Η είσοδος στη δυτική κερκίδα γίνεται από την είσοδο VIP, που βρίσκεται ανάμεσα στη βόρεια και την κεντρική είσοδο.

Κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας κατηγορίας VIP και τομέα 104
Δικαιούνται στάθμευση στον Χώρο Στάθμευσης P2, στη νοτιοδυτική πλευρά του σταδίου. Στην είσοδο του χώρου, θα πρέπει να επιδείξουν το εισιτήριο διαρκείας στον επιτηρητή.
Η είσοδος στη δυτική κερκίδα για τους τομείς 104, 105 και 201 γίνεται από την είσοδο VIP.

Κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας κατηγορίας BLUE
Η είσοδος στο γήπεδο πραγματοποιείται ανάλογα με τον τομέα, ως εξής:
- Δυτική Κερκίδα
- Τομείς 101, 102, 103 → Είσοδος W1
- Τομείς 203, 204, 205 → Είσοδος W2
- Ανατολική Κερκίδα
- Τομείς 501, 502, 503 → Είσοδος E1
- Τομείς 601, 602, 603, 604 → Είσοδος E2
- Τομείς 701, 702, 703 → Είσοδος E3
- Νότια Κερκίδα
- Τομείς 301, 302, 303, 401, 402, 403, 404 → Είσοδοι S1 και S3

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν πλέον μέσω της ιστοσελίδας https://tickets.apollon.com.cy/, να μεταφέρουν την θέση τους σε άλλο άτομο, σε περίπτωση που δεν θα παρευρεθούν στον αγώνα.
Περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορεί να γίνει η μεταφορά μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω οδηγό.
«ΑΚΥΡΩΣΗ / ΠΩΛΗΣΗ» ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν μέσω της ιστοσελίδας https://tickets.apollon.com.cy/, να ελευθερώσουν τη θέση τους και να τη διαθέσουν για αγορά για τους αγώνες στους οποίους δεν θα παρευρεθούν.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην πιο κάτω ανακοίνωση:
Πληροφορίες για την ακύρωση / πώλησης θέσης εισιτηρίου διαρκείας
Μέτρα Αστυνομίας
Η Αστυνομία Κύπρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί την Κυριακή 08/03/2026 και ώρα 16:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.
Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας, αφού στις εισόδους του σταδίου θα πραγματοποιούνται αυστηρές έρευνες.
Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 14:00.
Ανακοινώνεται επίσης ότι:
Οι φίλαθλοι της ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα καταλάβουν τις Ανατολικές, Δυτικές και Νότιες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται να κατευθυνθούν στο στάδιο, χρησιμοποιώντας την έξοδο του αυτοκινητόδρομου προς Κολόσσι και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον νοτιοδυτικό χώρο στάθμευσης του σταδίου.
Οι είσοδοι που θα λειτουργήσουν για τις κερκίδες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι:
- Aνατολική Κερκίδα: Ε1 – Ε2
- Δυτική Κερκίδα: W1 – W2
- Νότια Κερκίδα: S1 – S3
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν δύο ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 14:00.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα καταλάβουν την Βόρεια κερκίδα του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται να κατευθυνθούν στο στάδιο, χρησιμοποιώντας την έξοδο του αυτοκινητόδρομου προς Φράγμα Κούρρη και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο βόρειο χώρο στάθμευσης του σταδίου.
Η είσοδος που θα λειτουργήσει για την κερκίδα της ΑΕΛ είναι:
- Βόρεια Κερκίδα: Ν2
Τροχονομικός Έλεγχος Δρόμου για λόγους Ασφάλειας
Για λόγους ασφάλειας, η Αστυνομία θα προχωρήσει στην αποκοπή της Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού δυτικά του σταδίου Alphamega, από η ώρα 14:00 μέχρι και και τις 20:00. Για το λόγο αυτό καλεί το κοινό, όπως συνεργάζεται και ακολουθεί τις οδηγίες των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας.
Όσον αφορά τη στάθμευση οχημάτων κατά μήκος της υπέργειας γέφυρας του αυτοκινητόδρομου (οδός Βόρειας Ηπείρου) που οδηγεί προς τον νότιο χώρο στάθμευσης, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού.
Η Αστυνομία τονίζει σε όλους όσους θα παρευρεθούν στον αγώνα, τα πιο κάτω:
- Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά και χρήση στο γήπεδο πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων ή/και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
- Απαγορεύεται η μεταφορά και η ανάρτηση πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου, καθώς επίσης και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
- Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στους τοίχους του σταδίου, στον περιβάλλον χώρο, ή/και οπουδήποτε αλλού.
- Απαγορεύεται η είσοδος των φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών, καθώς επίσης κουκούλα ή/και οτιδήποτε άλλο που καλύπτει το πρόσωπο τους.
Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Οποιοσδήποτε πολίτης επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία όσο αφορά τον εν λόγω αγώνα, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112, ή/και στον Αξιωματικό Υπηρεσίας της ΑΔΕ Λεμεσού στον αριθμό 25805050.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους με πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια/προστασία τόσο των φιλάθλων και γενικά του κοινού, όσο και των περιουσιών τους.
Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου ΑΛΦΑΜΕΓΑ, για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.
