Match Report | ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΦΟΣ (0-2) – ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η φετινή μας πορεία ολοκληρώθηκε με ήττα 2-0 από την Πάφος FC στον τελικό του Κυπέλλου Coca-Cola στο ΓΣΠ, σε μια αναμέτρηση στην οποία παρουσιαστήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα, χωρίς όμως να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.

Στο πρώτο ημίχρονο επιβάλαμε τον ρυθμό μας και φτάσαμε πολύ κοντά στο γκολ, με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Ροντρίγκες στο 18ο λεπτό μετά από πίεση ψηλά και κλέψιμο στην αντίπαλη άμυνα, ενώ στη συνέχεια απειλήσαμε ξανά με τους Μάρκες, Τόμας, Μαλεκκίδη και Γκασπάρ.

Η Πάφος FC ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη, σε ένα δεύτερο μέρος με λιγότερες φάσεις και έντονη τακτική προσέγγιση από τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, όταν ο Ζάζα άνοιξε το σκορ στο 84’ με δυνατό πλασέ εκτός περιοχής, ενώ στις καθυστερήσεις δημιούργησε και το δεύτερο γκολ για τον Πέπε, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο φινάλε δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι αποβολές, σε έναν τελικό που ολοκλήρωσε μια απαιτητική αλλά συνολικά επιτυχημένη σεζόν για την ομάδα μας.

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε τη χρονιά στην 3η θέση του πρωταθλήματος, ως φιναλίστ Κυπέλλου και με την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2022-23.