«Μέσω του Απόλλωνα ίσως ξανάρθει κλήση για την Εθνική Ελλάδας»

Τις ερωτήσεις και τις απορίες του φίλαθλου κοινού κλήθηκε να απαντήσει ο ακραίος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας Γιάννης Γιαννιώτας σε μία συνέντευξη η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία δύο φίλων της ομάδας μας οι οποίοι επιλέχθηκαν τυχαία μέσα από τις ερωτήσεις που έθεσαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την εμπειρία αφού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ποδοσφαιριστή, να συνομιλήσουν μαζί του και να τον ρωτήσουν ότι ήθελαν.

Ο Γιαν-Γιαν απάντησε με χαμόγελο σ’ όλες τις ερωτήσεις και χάρηκε το όλο εγχείρημα.

Καλή ανάγνωση.

Nikolas Loizou και konstantinos_evripiotis

Από παιδί, ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης;

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν. Θα έλεγα τον Ρονάλντο, το «Φαινόμενο» και τον Ροναλντίνιο. Ήταν «ζογκλέρ» της μπάλας.

Chris Kyrou

Γιατί έφυγες από την ΑΕΚ Αθηνών;

Για πολλούς και διάφορους λόγους. Υπήρχαν αρκετοί τραυματισμοί, το πλάνο ίσως να μην ταίριαζε σε μένα και θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν «κόλλησα» ποτέ στην ομάδα. Η αλλαγή ήταν αναγκαία για μένα.

vassiliadess_

Ποια ήταν η αντίδραση σου μόλις είχες πρόταση από τον Απόλλωνα;

Με χαρά, γι’ αυτό και είμαι εδώ άλλωστε.

apollon_limassol1954

Πίστευες ποτέ ότι θα έπαιζες στον Απόλλωνα όταν ήσουν στην προηγούμενη σου κυπριακή ομάδα;

Για να είμαι ειλικρινής όχι. Δεν πίστευα ότι μπορούσε να αγωνιστώ εδώ κι όπως φαίνεται επιβεβαιώθηκε το ρητό που λέει ότι «στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ».

Marios Michail, simpap_97 και Τρύφωνας Παναγιώτου

Τι σε έκανε να έρθεις στον Απόλλωνα;

Το project που μου παρουσίασαν, το γεγονός ότι είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα η οποία έχει δυναμώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και ότι είναι πολύ οργανωμένη σε επίπεδα ευρωπαϊκής ομάδας.

louka.kyriakos

Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή στην ποδοσφαιρική σου καριέρα;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια συγκεκριμένη για να την χαρακτηρίσω ως χειρότερη αλλά υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές. Κάτι πολύ κακό δεν μπορώ να διαλέξω, δόξα τω Θεώ. Οι άσχημες καταστάσεις όπως τραυματισμοί ή κάποιες κακές αποφάσεις μετατρέπονται στα καλύτερα μαθήματα επομένως δεν μπορώ να περιγράψω ως χειρότερη κάποια στιγμή.

Stavros Menelaou

Πως συγκρίνεις την ζωή της Λεμεσού και Λευκωσίας και όπως σε Κολόσσι και Αρχάγγελο;

Είμαι της άποψης ότι όταν έχεις καλή παρέα, περνάς παντού τέλεια. Και στις δύο πόλεις έχω καλούς φίλους και εξαιρετικές αναμνήσεις. Σε ότι αφορά το δεύτερο σκέλος, η ζωή σε όλα τα προπονητικά κέντρα του κόσμου είναι πανομοιότυπη. Και στις δύο ομάδες υπάρχουν πρωταγωνιστικοί στόχοι, δυνατές προπονήσεις, πίεση για το πρωτάθλημα και το γενικότερο πλαίσιο είναι το ίδιο.

Αυγερινός Μενελάου

Σου αρέσει η ζωή της Λεμεσού;

Είναι άψογη. Αν δεν το ζήσει κάποιος, ίσως να μην μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Η Λεμεσός τα έχει όλα. Μια εβδομάδα να μείνει κάποιος εδώ δεν θα θέλει να φύγει.

angeliki.niko

Τι σου άρεσε πιο πολύ στην ομάδα μας;

Το κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είναι πολύ οικογενειακό και θεωρώ ότι είναι ένα κλειδί για την παρουσία μας στο γήπεδο.

Iácovos Economìdes

Θεωρείς ότι η καλή πορεία σου στον Απόλλωνα σε βοηθάει να επανακτήσεις τη θέση σου στην Εθνική;

Το γεγονός ότι η ομάδα κινείται σε ευρωπαϊκά επίπεδα, πιστεύω ότι θα με βοηθήσει σίγουρα να κερδίσω μία θέση στην εθνική ομάδα της Ελλάδας. Βάσει της ομάδας αλλά και της ατομικής μου προσπάθειας, θεωρώ ότι σε κάποια φάση θα έρθει ξανά η κλήση.

Μπορεί να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στη θέση μου αλλά προσπαθώ μέσα από αυτό να βελτιωθώ και να γίνω ακόμη καλύτερος.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό της ομάδας μας.

Αποκαλύπτει ποιο είναι το αγαπημένο γκολ του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα, για την αντικατάσταση του προπονητή, για τα μελλοντικά του σχέδια, για την προσωπική του απόδοση, τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται και για πολλά άλλα.

* Σημειώνεται ότι ακολουθήθηκαν όλα τα μέτρα που προνοεί το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας για να πραγματοποιηθεί αυτή η συνέντευξη.