Έριξε άγκυρα μέχρι το 2025 ο Ιωάννης Πίττας

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον εκ των αρχηγών της ομάδας μας Ιωάννη Πίττα μέχρι τον Μάιο του 2025.

Ο διεθνής επιθετικός αποτελεί προϊόν των περίφημων ακαδημιών της ομάδας μας και μέχρι στιγμής συμπλήρωσε 137 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα και σημείωσε 31 γκολ.

Πραγματοποίησε το επίσημό του ντεμπούτο στις 31 Οκτωβρίου 2015 με αντίπαλο την Ομόνοια και πανηγύρισε μέχρι σήμερα ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ.

Ο Ιωάννης Πίττας μίλησε στο www.apollon.com.cy για το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τα μηνύματα τα οποία μου έστελνε όλο αυτό το διάστημα και για την στήριξη που έδειξε στην ομάδα ιδιαίτερα στις τελευταίες αγωνιστικές. Ευχαριστώ επίσης και τον Πρόεδρο Νίκο Κίρζη και τον τεχνικό διευθυντή Πέτρο Κονναφή για την εμπιστοσύνη που μου επέδειξε με την επέκταση της συνεργασίας μας.

Το νέο συμβόλαιο σημαίνει πολλά για μένα αλλά το πιο σημαντικό είναι η επιβράβευση των κόπων μου. Είναι μια αναγνώριση των προσπαθειών που κατέβαλλα στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Τι ήταν αυτό που έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου;

Πρώτο και κύριο ήταν η θέληση μου να παραμείνω στον Απόλλωνα αλλά και η επιθυμία του συλλόγου να συνεχίσω εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να σε αναγνωρίζουν και να σε ανταμείβουν γι’ αυτά που προσφέρεις.

Από κει και πέρα, τα συναισθήματα που ένιωσα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το νέο γήπεδο που έρχεται αλλά και η παραμονή του Χάμπου θα έλεγα ήταν κάποιοι από τους παράγοντες.

Είμαστε πολλά χρόνια στην ομάδα, οι πιο παλιοί, και χάρηκα που ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα και θα βρίσκεται μαζί μας και τα επόμενα χρόνια.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά;

Αποτελεί τεράστιο κίνητρο το back to back και όπως είπα και πριν, οι στιγμές που βίωσα τον περασμένο Μάιο ήταν αξέχαστες και θέλω να τις ξαναζήσω!

Βέβαια δεν μπορώ να παραβλέψω και την προοπτική του Champions League καθώς το θεωρώ το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο! Μακάρι να τα καταφέρουμε!

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή ακόμη περισσότερες επιτυχίες αγωνιζόμενο με την κυανόλευκη φανέλα.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού