Οι πρώτες δηλώσεις του Πραξιτέλη Βούρου

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Πραξιτέλης Βούρος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy αναφορικά με τη μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Καλωσόρισες στην ομάδα μας, τι σημαίνει για σένα αυτή η μεταγραφή;

Αρχικά, σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Απόλλωνα για την επικοινωνία που είχαμε τόσο καιρό. Μου έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ στην ομάδα και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Από την προετοιμασία και μετά, θα δουλέψουμε σκληρά για να βάλουμε κάθε ένας το λιθαράκι του, ώστε η ομάδα να μην επαναλάβει την περσινή χρονιά και να πάρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει.

Πως προέκυψε η μεταγραφή σου εδώ;

Με την προηγούμενη μου ομάδα, τον ΟΦΗ, το συμβόλαιό μου έληγε αυτό το καλοκαίρι και μέχρι ένα σημείο δεν είχα καμία επαφή από την ομάδα. Όμως, έλαβα τηλεφώνημα από τον Απόλλωνα με μια πρόταση που ήταν πολύ καλή και αποφάσισα να μετακομίσω στην Κύπρο και να αγωνιστώ για την ομάδα του Απόλλωνα.

Αυτό που με ενθουσίασε με τον Απόλλωνα ήταν η συνεχής επικοινωνία που μου έδειξε ότι με σέβεται και εκτιμά την προσπάθεια που έκανα τα προηγούμενα χρόνια.

Τι να περιμένει ο κόσμος από εσένα;

Καταρχήν, δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Η θέση του ποδοσφαιριστή είναι στο γήπεδο και πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς πρέπει να τιμά το ψωμί του στην ομάδα που αγωνίζεται και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Η προσπάθεια πρέπει να είναι εκεί και η συνέπεια σε κάθε παιχνίδι. Το πάθος και η ένταση είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ποια θέση σου ταιριάζει περισσότερο;

Θεωρώ ότι η θέση του κεντρικού αμυντικού μου ταιριάζει καλύτερα. Ωστόσο, ανάλογα με το σύστημα που θα παίξει ο προπονητής, είμαι έτοιμος να προσαρμοστώ και σε άλλες θέσεις αν αυτό είναι απαραίτητο για το καλό της ομάδας.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο και στους φιλάθλους της ομάδας;

Στο γήπεδο είναι όπου αποδεικνύονται όλα. Προσπαθώ να είμαι παράδειγμα, όχι μόνο για τους νέους φίλους της ομάδας αλλά και για τον κόσμο γενικότερα. Θα δίνω τα πάντα για την ομάδα και θα προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού