Σε Webinar του EFDN ο Απόλλωνας Λεμεσού

Το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ συμμετείχε σε webinar του EFDN (European Football for Development Network) κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσίασε το πλάνο και τις ενέργειες του σχετικά με το πρόγραμμα “Welcome through Football”.

Το διήμερο 10 και 11 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση ανάμεσα στις AEK FC , KAA Gent Foundation, Sheffield United Football Club, SV Werder Bremen, FC Shakhtar Donetsk, Everton Football Club, FC Emmen, Big Hearts Community Trust, Newcastle United Foundation και της ομάδας μας, με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και τη σύναψη στρατηγικής των επόμενων ενεργειών αναφορικά με το πρόγραμμα.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας ανέλυσε κι εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς όταν και συμμετείχε στο πρόγραμμα, έτσι ώστε να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

Το “Welcome Through Football” υποστηρίζεται από την UEFA Foundation και την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2022.Η μεθοδολογία του προγράμματος η οποία αποτελείται από τρία μέρη στοχεύει στην προσαρμογή των προσφύγων ηλικίας 6-25 ετών στην κοινωνία μέσω του ποδοσφαίρου.

H συμμετοχή του Απόλλωνα Λεμεσού στο πρόγραμμα αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική διάκριση καθώς αναγνωρίζεται διεθνώς για το μεγάλο κοινωνικό έργο το οποίο προσφέρει στην σημερινή δοκιμαζόμενη κοινωνία μας.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο