Χορηγοί

Μέγας Χορηγός

 • Carabao Energy Drink
  Η Carabao ιδρύθηκε πριν από δεκαπέντε χρόνια στην Ταϊλάνδη, το σπίτι των ενεργειακών ποτών. Προσφέρει με ασφάλεια στους καταναλωτές την ενέργεια που απαιτείται για την επίτευξη των καθημερινών τους στόχων. Τα ποτά πήραν έμπνευση από το ιερό ζώο της Ασίας «Carabao», το οποίο είναι θαυμαστό για τη σωματική του δύναμη, την εξαιρετική αντοχή και το πνεύμα

Χορηγός Τηλεοπτικών

 • PRIMETEL

  Η PrimeTel είναι μια  Κυπριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών που προσφέρει και αναπτύσσει υπηρεσίες Φωνής Δεδομένων και Εικόνας. Η πείρα της σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αποτελεί μέλος του Ομίλου Εταιρειών TeledevEast, ο οποίος κατέχει και λειτουργεί τηλεπικοινωνιακά δίκτυα στο εξωτερικό, αναδεικνύουν την PrimeTelως τον ιδανικότερο εναλλακτικό πάροχο των υπηρεσιών αυτών στην Κύπρο.

   

  Σήμερα η PrimeTelπροσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές στο καταναλωτικό κοινό. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και άλλους τηλεπικοινωνιακούς φορείς, καθώς επίσης σε πάροχους υπηρεσιών Internetστην Κύπρο.

   

  Η PrimeTelλειτουργεί προηγμένο και αυτόνομο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο ευρυζωνικής πρόσβασης σε Παγκύπρια βάση. Το διεθνές της δίκτυο εκτείνεται από την Κύπρο σε Ελλάδα, Ρωσία και Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει ήδη την δυνατότητα πρόσβασης σε 250,000+ υποστατικά σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου HPrimeTel, εγγυάται ολοκληρωμένη επικοινωνία με ανταγωνιστικά πακέτα ευρυζωνικών υπηρεσιών

Επίσημοι Χορηγοί

 • PUMA

  Η PUMA είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες αθλητικές εταιρίες σχεδιασμού, ανάπτυξης & εμπορίας υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Για περισσότερο από 65 έτη, η PUMA έχει καθιερωθεί στην ιστορία για τη δημιουργία γρήγορων σχεδιαστικών προϊόντων για τους γρηγορότερους αθλητές του πλανήτη. Η PUMA προσφέρει εξοπλισμό επιδόσεων & lifestyle προϊόντα εμπνευσμένα από τον αθλητισμό, σε κατηγορίες όπως Ποδόσφαιρο, Τρέξιμο, Γυμναστική και Fitness, Γκολφ, και Motorsports. Επίσης, έχει συνάψει συναρπαστικές συνέργειες με διάσημα εμπορικά σήματα, όπως Alexander McQueen και Mihara Yasuhiro ώστε να εισάγει καινοτόμα και γρήγορα σχέδια στον κόσμο του αθλητισμού. Ο Όμιλος PUMA κατέχει τα εμπορικά σήματα PUMA, Cobra Golf, Tretorn, Dobotex και Brandon

  Η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, απασχολεί περισσότερα από 10.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, και εδρεύει στο Herzogenaurach,Γερμανία.

   

  Επίσημος διανομέας για την Ελλάδα, Βουλγαρία & Κύπρο:
   
  Sportswind S.A. : Λ. Ποσειδώνος 77, Άλιμος, τηλ. 211 1088400
 • PETROLINA

  Η Petrolina (Holdings) PublicLtd είναι κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας πετρελαιοειδών, υγραερίου, μηχανέλαιων και λιπαντικών.

   

  Διαθέτει δίκτυο 98 πρατηρίων καυσίμων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο τα οποία λειτουργούν κάτω από τις εμπορικές επωνυμίες Petrolinaκαι Agip. Μέσω του δικτύου πρατηρίων ως επίσης και μέσω απ’ ευθείας πωλήσεων, η Εταιρεία προμηθεύει τον κύπριο καταναλωτή και τις ντόπιες επιχειρήσεις με καύσιμα κίνησης και θέρμανσης, καύσιμα για βιομηχανική χρήση, καύσιμα πλοίων και αεροσκαφών, υγραέριο, λιπαντικά, μηχανέλαια και άλλα σχετικά προϊόντα.

   

  • Συνοπτικά οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης της Εταιρείας είναι:
  • Εισαγωγή και εμπορία ελαφρών προϊόντων πετρελαίου
  • Εισαγωγή και εμπορία βαρέων προϊόντων πετρελαίου
  • Εισαγωγή και εμπορία μηχανέλαιων και λιπαντικών
  • Ανεφοδιασμός αεροσκαφών

   

  Κύρια επιδίωξη της Εταιρείας, όπως διαφαίνεται και από τη μέχρι σήμερα διαχρονική της πορεία, παραμένει η οργανική της ανάπτυξη μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς και προς αυτό το στόχο εργάζεται το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και όλο το προσωπικό και συνεργάτες της Εταιρείας αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία τους.

   

  Πολιτική της Εταιρείας είναι η παροχή στους πελάτες της άριστης ποιότητας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και η διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην κυπριακή αγορά. Οι εταιρικές της αξίες παραμένουν αναλλοίωτες με αυτές που χάραξαν οι ιδρυτές του Ομίλου Λευκαρίτη πριν 6 δεκαετίες, δηλαδή δέσμευση και αφοσίωση προς τον καταναλωτή, σεβασμός για το άτομο, ομαδική συνεργασία και ειλικρίνεια στις εμπορικές συναλλαγές.

 • DIMCO

  Η Etalon Group είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εργοληπτικές εταιρείες στην Ρωσία, με ηγετική θέση στην αγορά της Αγία Πετρούπολης αλλά και στην περιοχή της Μόσχας. Με πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη του real estate και των κατασκευών, έχει μία από τις μεγαλύτερες επιδόσεις στην ρωσική βιομηχανία ακίνητων περιουσιών.

 • STOIXIMAN.GR

  To Stoiximan.gr είναι η μεγαλύτερη ελληνική πλατφόρμα διαδικτυακού στοιχήματος. Τα μέλη του απολαμβάνουν ένα προϊόν διεθνών προδιαγραφών προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Έλληνα και Κύπριου παίκτη, με πλούσιο live betting και δεκάδες ζωντανές μεταδόσεις αγώνων (live streaming) κάθε μέρα μέσα από PC/Tablet/Mobile. Όλα αυτά παίζοντας νόμιμα και με ασφάλεια σε μια εταιρεία που φημίζεται για την αξιοπιστία, την κορυφαία εξυπηρέτηση μελών και τις ταχύτατες πληρωμές της.

 • TOYO TIRES
  Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εστίασης, η Columbia Restaurants έχει επεκτείνει το πορτοφόλιο της σε εστιατόρια για να αναδειχτεί σε μια από τις πιο σημαντικές εταιρίες στον τομέα της στην Κύπρο. Με μια ομάδα πάνω από 250 υπαλλήλων, η Columbia Restaurants είναι μια εταιρία που αξίζει της προσοχής μας.
   
  Κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Columbia Restaurants υπάγονται τα εστιατόρια Pizza Express σε Λεμεσό και Πάφο και Marzano σε Λάρνακα και Λευκωσία, καθώς και ο πολυχώρος Columbia Plaza στη Λεμεσό. Οι χώροι του Columbia Plaza, που περιλαμβάνουν το Columbia Steak House, το ιταλικό εστιατόριο La Boca, το Plaza Café, 7 Seas Music Bar, το πολύ λειτουργικό Venue Centre το οποίο λειτουργεί ως αίθουσα δεξιώσεων και Certified Training Centre, το Plaza Gallery και η ελληνική ταβέρνα, Αυλή του Βασιλέα. Η εταιρεία εργοδοτεί 250 άτομα και δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης από το 1998.
   
  Η Columbia Restaurants επίσης σχεδιάζει ένα νέο project που αφορά ένα από τα σημαντικότερα έργα στον κλάδο εστίασης στο παραλιακό μέτωπο. Πρόκειται για ένα εντελώς καινούριο ειδικά σχεδιασμένο αρχιτεκτονικά χώρο, σε πρότυπο all day venue ‐ Beach bar, με πισίνα και φυσικά ποιοτική κουζίνα για όλες τις φάσεις της ημέρας με στόχο  να προσελκύσει πελατολόγιο όλων των ηλικιών. Στο παρόν στάδιο τα αρχιτεκτονικά σχέδια, του έργου βρίσκονται στα σκαριά, ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα της εταιρείας, σίγουρα ο πήχης έχει τεθεί ψηλά

Υποστηρικτές

 • ARISTOS OFFICE SERV. NET

  Η Εταιρία ARISTOSOFFICESERV.NETLTDιδρύθηκε το 1990, με σκοπό να καλύψει το κενό που υπήρχε τότε και αφορούσε το εμπόριο αναλωσίμων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

   

  Μετά τα πέντε χρόνια της λειτουργίας της εταιρίας και αφού είχε καθιερωθεί στην πόλη της Λεμεσού σαν μια αξιόπιστη εταιρία τόσο στον τομέα των αναλωσίμων ειδών όσο και στον ευρύτερο γενικά τομέα των ειδών γραφείου, άρχισε δειλά-δειλά τες πρώτες εισαγωγές της από χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας. Αφορούσαν εισαγωγές διαφόρων αναλωσίμων ειδών Η.Υ καθώς και περιφερειακών και accessoriesπου είχαν σχέση με τον τομέα της τεχνολογίαςΜεγάλη σημασία δόθηκε τότε στην εισαγωγή και διανομή των γνωστών για την ποιότητα τους POWERCOMups, μηχανών προστασίας Η.Υ, ηλεκτρονικών μηχανών τεχνολογίας όπως ιατρικών μηχανημάτων κτλ.

   

  Σαν αποτέλεσμα των πρώτων εισαγωγών και λόγω της αλματώδους ανάπτυξης των εργασιών και υπηρεσιών που πρόσφερε η εταιρία τότε ήταν η αναγκαστική πλέον επέκταση των εργασιών της στο χώρο του χονδρικού εμπορίου σε ολόκληρη την Κύπρο.  Δεν πέρασαν πολλά χρόνια και το έτος 2000, ιδρύθηκε στην Λευκωσία η θυγατρική εταιρία OFFICESERVBUSINESSSOLUTIONSμε σκοπό να καλύψει τις ολοένα απαιτούμενες ανάγκες των μεγάλων πελατών της πρωτεύουσας όπως Κυβερνητικών τμημάτων, Τραπεζών, ημικρατικών οργανισμών κ.λπ σε αναλώσιμα και άλλα είδη τεχνολογίας.

   

  Πολύ σύντομα φάνηκαν τα πρώτα σημάδια επιτυχίας και στην Λευκωσία, που ως αποτέλεσμα είχε την περαιτέρω αύξηση του κύκλων εργασιών και υπηρεσιών και των δύο εταιριών που σήμερα μαζί με την εταιρία OFFICESERVHOLDINGSαποτελούν τον όμιλο εταιριών OFFICESERV.

   

  Μερικά από τα είδη που εισάγει και εμπορεύεται ο όμιλος είναι τα PowercomUPSγια προστασία των ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα ΚΟΒRAshreddersγια καταστροφή των απορρήτων εγγράφων, τες Officeplusμηχανές πλαστικοποίησης και βιβλιοδεσίας, όλα τα αυθεντικά μελάνια των γνωστών εκτυπωτών, φωτοτυπικών και fax, τα χαμηλού κόστους αλλά καλής ποιότητας μελάνια ΙΟΝ, δικτυακά προϊόντα ,το διεθνές γνωστό Γερμανικό Αviraantivirus, τους επίσης γνωστούς και αξιόπιστους σκληρούς δίσκους Η.Υ WesternDigital, καθώς και τα Kingstonκαι Verbatimmemorysticks.  Το τελευταίο διάστημα δόθηκε επίσης έμφαση και στον τομέα των χαρτικών ειδών, με τις πρώτες εισαγωγές φωτοτυπικού χαρτιού και χαρτιού-ρολών συστημάτων Posκαι ταμιακών μηχανών.Μεγάλη προσοχή δόθηκε από την αρχή στην εξυπηρέτηση των πελατών των εταιριών του Ομίλου και είναι γι’ αυτό τον λόγο που ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού είναι προσανατολισμένο στην έγκαιρη και άψογη εξυπηρέτηση των τελικών πελατών αλλά και των μεταπωλητών.

   

  Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει ο Όμιλος Εταιριών OFFICESERVείναι το ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει τόσο στους τελικούς πελάτες όσο και στους μεταπωλητές. Oι συμφωνίες συντήρησης δικτύων ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Servers, φωτοτυπικών και UPSμε πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως λογιστικά και δικηγορικά γραφεία, ιδιωτικά σχολεία και υπεράκτιες εταιρείες καθώς επίσης και με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο, είναι απόδειξη του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης που ο όμιλος παρέχει τα τελευταία 10 χρόνια.

 • VITTEL

  To φυσικό μεταλλικό νερό Vittel είναι ένας πολύτιμος πόρος, που χαρακτηρίζεται από την αυθεντική καθαρότητα και υπόγεια προέλευσή του, από τη σύνθεση των σταθερών ορυκτών, από τη διατροφική του αξία λόγω του συγκεκριμένου περιεχομένου του σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ιδιότητες του νερού Vittel αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Υγείας της Γαλλίας.

 • CYPCANA
  Η εταιρία συστημάτων συναγερμού Cyp - Cana alarms ltd , ξεκινά την μακρόχρονη πείρα τις από το 1966 στο Τορόντο του Καναδά. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης κύριος Μιχάλης Παναγιώτου επιστρέφει το 1980 και δημιουργεί στην Κύπρος την πρώτη εταιρία συστημάτων συναγερμού.
   
  Η Cyp - Cana διαγράφοντας σταδιακά και σταθερή μια ανοδική πορεία, κατάφερε να ονομάζετε από πολλούς «Οι επαγγελματίες στα συστήματα συναγερμού». Σωστά και δίκαια η Cyp - Cana και το προσωπικό της αποκαλούνται από άλλους «οι Διδάκτορες των συστημάτων συναγερμού».
   
  Η υψηλής ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της, δίκαια την καθιστούν την πρώτη επιλογή του Κύπριου πολίτη.
 • ZITA DIARIES

  Η Βιομηχανία Γάλακτος ΖΗΤΑ Λτδ ιδρύθηκε το 1982 με πρωταρχικό σκοπό την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, τα οποία παρασκευάζονται κάτω απο αυστηρές προδιαγραφές και ποιοτικά κριτήρια. Χάρη στην ανθρωποκεντρική πολιτική που ακολουθείται σε συνδυασμό με πολύχρονη πείρα, τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογική ανάπτυξη η ΖΗΤΑ αποτελεί σήμερα μια ραγδαία εξελισσόμενη μονάδα προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα στον κλάδο όπως στραγγιστό γιαούρτι (πλήρες, ελαφρύ, άπαχο), φρουτογιαούρτι, παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού, παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι, χαλλούμι, ξηρή αναρή, Ελληνική Φέτα ΠΟΠ κ.α.

 • BLUE OVEN
   
  Τα Αρτοζαχαροπλαστεία “BLUE OVEN” ξεκίνησαν την πετυχημένη πορεία τους το 1994, ανοίγοντας το πρώτο τους κατάστημα στην οδό 1ης Απριλίου στην Αγία Φύλα, στη Λεμεσό. Από τα πρώτα μας βήματα θέσαμε υψηλούς στόχους ώστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα που είναι φτιαγμένα από εκλεκτά υλικά και με μοναδικές συνταγές.
   
   
  Η αγάπη και η εμπιστοσύνη με την οποία οι καταναλωτές αγκάλιασαν εμάς και τα προϊόντα μας, μας έδωσαν την ώθηση να επεκταθούμε και να ανοίξουμε πέντε καταστήματα σε άλλες περιοχές της Λεμεσού.
   
   
  Το 1996 δημιουργήθηκε το δεύτερο κατάστημα μας στην οδό Κρήτης. Ακολούθησαν το 1998 το τρίτο ιδιόκτητο κατάστημα μας στην οδό Καραϊσκάκη, το 2010 το τέταρτο κατάστημα στην οδό Γεωργίου Αβέρωφ και  το 2011 πέμπτο ιδιόκτητο κατάστημα μας στην οδό Θεσσαλονίκης.
   
  Στόχοι & Αρχές :
   
  Οι αρχές που εδώ και 20 χρόνια ταυτίζεται η εταιρεία μας δεν είναι άλλες από την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη συνέπεια. Μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη μας καταφέραμε να παντρέψουμε παραδοσιακές συνταγές και υλικά με μοντέρνες τεχνικές και να προμηθεύουμε τους πελάτες μας παράλληλα με το παραδοσιακό ψωμί  με πολλές άλλες λιχουδιές, σε μεγάλη ποικιλία καθώς και πολλά γλυκά, πάντα όμως με  άριστης ποιότητας υλικά στοχεύοντας στην ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.
   
  Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες, πρώτων υλών, οι οποίες έχουν ISO 9001, κατοχυρωμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακολουθώντας τα υψηλότερα standards, με αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.
   
  Πιστοποιημένα από το HACAAP  για θέματα υγιεινής, τα αρτοζαχαροπλαστεία μας φημίζονται για την μεγάλη γκάμα ψωμιών τους αλλά και την μεγάλη ποικιλία γλυκων τους, από τα οποία  κάποια έχουν βραβευτεί.
   
  Πέρα όμως από τη βράβευση αυτή, το 2010 ο chef μας, μέλος της οικογένειας Χριστοφόρου, πήραμε χρυσό και ασημένιο βραβείο στο διαγωνισμό γαστρονομίας.
   
  Ένας επιπλέον στόχος μας είναι η ανάπτυξη και η εξέλιξη της επιχείρησης τόσο σε εξοπλισμό, όσο και στην παραγωγή νέων προϊόντων, έτσι ώστε να πρωτοτυπούμε και να διαφέρουμε σημαντικά από τους ανταγωνιστές μας.
   
  Η μακροχρόνια σχέση που η εταιρεία μας έχει χτίσει και συνεχίζει να αναπτύσσει με τους καταναλωτές, τους έμπορους, τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται βασίζεται στην αφοσίωση. Αφοσίωση μέσω της ποιότητας, της εξέλιξης, της σκληρής δουλειάς, της δέσμευσης.
 • GATORADE

  To πιο δημοφιλές αθλητικό ποτό στον κόσμο είναι το Gatorade.To Gatorade είναι ένα επιστημονικά μελετημένο μείγμα υγρών υδατανθράκων και ηλεκτρολυτών ώστε να βοηθά τον οργανισμό να ανακυκλώνει άμεσα τα υγρά και τους ηλεκτρολύτες που χάνει με τη σωματική άσκηση.Tο Gatorade κυκλοφορεί στα σημεία πώλησης σε δύο συσκευασίες, 500ml και 750ml (sport bottle) σε τέσσερις απίθανες γεύσεις: πορτοκάλι, λεμόνι, βατόμουρο και τροπικά φρούτα (μόνο σε 500ml)

 • HERBALIFE

  Η HERBALIFE είναι μία παγκόσμια Εταιρία Διατροφής και Δικτυακού Marketing. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν ροφήματα πρωτεΐνης, σνακ πρωτεΐνης, προϊόντα ενέργειας, αλλά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης της επιδερμίδας (προσώπου, σώματος και μαλλιών). Η HERBALIFE διασφαλίζει την παγκόσμια αποστολή της «να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων» προωθώντας και διαθέτοντας τα προϊόντα της μέσω ενός δικτύου από Ανεξάρτητα Μέλη σε περισσότερες από 90 χώρες.

   

  Στόχος της HERBALIFE είναι να αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα διαχείρισης και ελέγχου βάρους σε όλο τον κόσμο σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα αποδοτικό πλάνο αμοιβών μέσω της επιχειρηματικής ευκαιρίας που προσφέρει.

   

  Η HERBALIFE ηγείται της έρευνας και της ανάπτυξης των διατροφικών συμπληρωμάτων και δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας συνδυάζει την εμπειρία των ειδικών της ίδιας της εταιρείας με μία ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων και καταξιωμένων ιατρών. Η συγκεκριμένη ομάδα υποστηρίζεται επίσης από τη Συμβουλευτική Επιτροπή Διατροφής (NAB) η οποία αποτελείται από ειδικούς στον τομέα της διατροφής, περιλαμβάνοντας και τον Lou Ignarro, Ph.D., βραβευμένο με Βραβείο Νόμπελ το 1998. Πρόεδρος του συμβουλίου είναι ο Dr. David Heber Μ.D, PhD, καθηγητής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (UCLA).

   

  Στη HERBALIFE δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία συνοδεύονται από την επιστημονική τεκμηρίωση της ομάδας έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων, που απαρτίζεται από καταξιωμένους επιστήμονες στον τομέα της διατροφής.

 • Property Gallery

  Η Property Gallery είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες πολυτελών ακινήτων στη Λεμεσό, η οποία από το 2002 ακολουθεί μια σαφή και εστιασμένη στρατηγική με έντονη παρουσία στις διεθνείς αγορές. Διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και εκτέλεσης των οικιστικών έργων, δημιουργεί καινοτόμες και σύγχρονες οικιστικές και εμπορικές μονάδες, που φημίζονται για το πρωτοποριακό τους concept και την αρχιτεκτονική τους τελειότητα.  Η επιτυχία της Property Gallery στον τομέα των ακινήτων επιβεβαιώνεται και από τα 27 διεθνή βραβεία οικιστικών αναπτύξεων που έχει λάβει τα τελευταία έξι χρόνια

 • KPN Consulting Ltd

  Η K.P.N Consulting Ltd αποτελείται από μια επαγγελματική και έμπειρη ομάδα που μπορεί να σας βοηθήσει στην υποβολή οποιουδήποτε είδους άδειας παραμονής καθώς και στην υποβολή αίτησης για Κυπριακή Ιθαγένεια. Η ομάδα μας μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι με τη σωστή παροχή συμβουλών και την καθοδήγηση μας, οποιοσδήποτε μπορεί να πληροί τα κριτήρια για εξασφάλιση άδειας παραμονής ή της Κυπριακής Ιθαγένειας.

  Ο Κύπρος Πρωτόπαπας Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας έχει υπηρετήσει στην Υπηρεσία αλλοδαπών και μετανάστευσης για πάνω από 10 χρόνια και είναι σε θέση να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε θέμα.

   

  Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

   

   

  Διεύθυνση: Αγία Φυλάξεως 41Γ, 3025, Λεμεσός, Κύπρος

   

  Website:http://www.kpnconsultingservices.com/el

   

  Email: info@kpnconsultingservices.com

   

  Τηλέφωνο:70088970