Χορηγοί

Μέγας Χορηγός

 • STOIXIMAN.GR

  To Stoiximan.gr είναι η μεγαλύτερη ελληνική πλατφόρμα διαδικτυακού στοιχήματος. Τα μέλη του απολαμβάνουν ένα προϊόν διεθνών προδιαγραφών προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Έλληνα και Κύπριου παίκτη, με πλούσιο live betting και δεκάδες ζωντανές μεταδόσεις αγώνων (live streaming) κάθε μέρα μέσα από PC/Tablet/Mobile. Όλα αυτά παίζοντας νόμιμα και με ασφάλεια σε μια εταιρεία που φημίζεται για την αξιοπιστία, την κορυφαία εξυπηρέτηση μελών και τις ταχύτατες πληρωμές της.

Χορηγός Τηλεοπτικών

 • PRIMETEL

  Η PrimeTel είναι μια  Κυπριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών που προσφέρει και αναπτύσσει υπηρεσίες Φωνής Δεδομένων και Εικόνας. Η πείρα της σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αποτελεί μέλος του Ομίλου Εταιρειών TeledevEast, ο οποίος κατέχει και λειτουργεί τηλεπικοινωνιακά δίκτυα στο εξωτερικό, αναδεικνύουν την PrimeTelως τον ιδανικότερο εναλλακτικό πάροχο των υπηρεσιών αυτών στην Κύπρο.

   

  Σήμερα η PrimeTelπροσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές στο καταναλωτικό κοινό. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και άλλους τηλεπικοινωνιακούς φορείς, καθώς επίσης σε πάροχους υπηρεσιών Internetστην Κύπρο.

   

  Η PrimeTelλειτουργεί προηγμένο και αυτόνομο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο ευρυζωνικής πρόσβασης σε Παγκύπρια βάση. Το διεθνές της δίκτυο εκτείνεται από την Κύπρο σε Ελλάδα, Ρωσία και Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει ήδη την δυνατότητα πρόσβασης σε 250,000+ υποστατικά σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου HPrimeTel, εγγυάται ολοκληρωμένη επικοινωνία με ανταγωνιστικά πακέτα ευρυζωνικών υπηρεσιών

Επίσημοι Χορηγοί

 • PUMA

  Η PUMA είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες αθλητικές εταιρίες σχεδιασμού, ανάπτυξης & εμπορίας υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Για περισσότερο από 65 έτη, η PUMA έχει καθιερωθεί στην ιστορία για τη δημιουργία γρήγορων σχεδιαστικών προϊόντων για τους γρηγορότερους αθλητές του πλανήτη. Η PUMA προσφέρει εξοπλισμό επιδόσεων & lifestyle προϊόντα εμπνευσμένα από τον αθλητισμό, σε κατηγορίες όπως Ποδόσφαιρο, Τρέξιμο, Γυμναστική και Fitness, Γκολφ, και Motorsports. Επίσης, έχει συνάψει συναρπαστικές συνέργειες με διάσημα εμπορικά σήματα, όπως Alexander McQueen και Mihara Yasuhiro ώστε να εισάγει καινοτόμα και γρήγορα σχέδια στον κόσμο του αθλητισμού. Ο Όμιλος PUMA κατέχει τα εμπορικά σήματα PUMA, Cobra Golf, Tretorn, Dobotex και Brandon

  Η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, απασχολεί περισσότερα από 10.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, και εδρεύει στο Herzogenaurach,Γερμανία.

   

  Επίσημος διανομέας για την Ελλάδα, Βουλγαρία & Κύπρο:
   
  Sportswind S.A. : Λ. Ποσειδώνος 77, Άλιμος, τηλ. 211 1088400
 • PETROLINA

  Η Petrolina (Holdings) PublicLtd είναι κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας πετρελαιοειδών, υγραερίου, μηχανέλαιων και λιπαντικών.

   

  Διαθέτει δίκτυο 98 πρατηρίων καυσίμων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο τα οποία λειτουργούν κάτω από τις εμπορικές επωνυμίες Petrolinaκαι Agip. Μέσω του δικτύου πρατηρίων ως επίσης και μέσω απ’ ευθείας πωλήσεων, η Εταιρεία προμηθεύει τον κύπριο καταναλωτή και τις ντόπιες επιχειρήσεις με καύσιμα κίνησης και θέρμανσης, καύσιμα για βιομηχανική χρήση, καύσιμα πλοίων και αεροσκαφών, υγραέριο, λιπαντικά, μηχανέλαια και άλλα σχετικά προϊόντα.

   

  • Συνοπτικά οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης της Εταιρείας είναι:
  • Εισαγωγή και εμπορία ελαφρών προϊόντων πετρελαίου
  • Εισαγωγή και εμπορία βαρέων προϊόντων πετρελαίου
  • Εισαγωγή και εμπορία μηχανέλαιων και λιπαντικών
  • Ανεφοδιασμός αεροσκαφών

   

  Κύρια επιδίωξη της Εταιρείας, όπως διαφαίνεται και από τη μέχρι σήμερα διαχρονική της πορεία, παραμένει η οργανική της ανάπτυξη μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς και προς αυτό το στόχο εργάζεται το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και όλο το προσωπικό και συνεργάτες της Εταιρείας αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία τους.

   

  Πολιτική της Εταιρείας είναι η παροχή στους πελάτες της άριστης ποιότητας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και η διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην κυπριακή αγορά. Οι εταιρικές της αξίες παραμένουν αναλλοίωτες με αυτές που χάραξαν οι ιδρυτές του Ομίλου Λευκαρίτη πριν 6 δεκαετίες, δηλαδή δέσμευση και αφοσίωση προς τον καταναλωτή, σεβασμός για το άτομο, ομαδική συνεργασία και ειλικρίνεια στις εμπορικές συναλλαγές.

 • DIMCO
  Η DIMCO LTD μέσω της πορείας της για μισό και πλέον αιώνα, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους προμηθευτές ηλεκτρολογικού υλικού και ειδών φωτισμού. Ιδρύθηκε στη Λευκωσία το 1966, με βασικό αντικείμενο τις πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού. Το 1976 δραστηριοποιήθηκε δυναμικά και στους τομείς του οικιακού, αρχιτεκτονικού και επαγγελματικού φωτισμού. Από τότε, έχει εδραιωθεί σταδιακά ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ειδών φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού, τόσο σε επίπεδο λιανικών όσο και χοντρικών πωλήσεων.
   
  Το 2000 δημιουργεί ένα εξειδικευμένο Τμήμα Έργων στη Λευκωσία, το οποίο αναλαμβάνει με επιτυχία τη διεκπεραίωση μεγάλων ιδιωτικών και κυβερνητικών έργων φωτισμού. Το 2012 μετατρέπει το Τμήμα Έργων σε έναν υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό χώρο-εργαστήριο με την επωνυμία "LEVEL", στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση Αρχιτεκτόνων και Μελετητών, μέσω ολοκληρωμένων προτάσεων με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
   
  Τον Ιανουάριο του 2013 ιδρύει τη θυγατρική εταιρεία "ONE Light LTD", η οποία αναλαμβάνει αποκλειστικά τον τομέα των εξαγωγών σε επίπεδο B2B.
   
  To 2015 προχωρά σε προσλήψεις προσοντούχου προσωπικού προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων τεχνολογιών και δημιουργεί ένα νέο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου που έχει ως βασική αποστολή την πλήρη συμμόρφωση των προϊόντων της με τους κανονισμούς εισαγωγής και τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
   
  Παράλληλα, ξεκινά στη Λεμεσό και στο Παραλίμνι την υλοποίηση 3 νέων καταστημάτων με προχωρημένο σχεδιασμό, τα οποία εγκαινιάζει το 2016. Μέσα στον ίδιο χρόνο ξεκινά τη λειτουργία του νέου e-commerce website της, με το οποίο στοχεύει στη διεύρυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση του τοπικού πελατολόγιου B2B και στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών σε επίπεδο B2C.
   
  Η DIMCO σήμερα λειτουργεί συνολικά 8 εκθεσιακούς χώρους Παγκύπρια, έχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της. Κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον, και ακολουθεί πιστά το όραμά της για συνεχή αναβάθμιση της τεχνογνωσίας και βελτίωση των υποδομών και μεγεθών της.
 • COBALT
  Η Cobalt Air είναι η μεγαλύτερη Κυπριακή αεροπορική εταιρεία, η οποία εξυπηρετεί σήμερα 17 προορισμούς σε 11 χώρες σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η αεροπορική εταιρεία μας ψηφίστηκε πρόσφατα για την παγκόσμια πρωτιά της ως Start-up of the Year 2017 από το CAPA, από το Κέντρο Αεροπορίας.
   
  Η Cobalt Air διαθέτη επί του παρόντος στόλο 6 αεροσκαφών σειράς A320. Αυτό το χειμώνα θα αναπτύξουμε μια σύγχρονη Πρώτη Θέση 2x2 για να συμπληρώσει το υπάρχον προϊόν της οικονομικής κλάσης.
   
  Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της ήταν να καταστήσει την Κύπρο ως περιφερειακό αεροπορικό κόμβο υποστηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και του Κύπριου ταξιδιώτη. Η Cobalt Air συνδέει ήδη επιβάτες από το Ισραήλ και τον Λίβανο μέσω της βάσης της στη Λάρνακα προς την Ελλάδα και τη Δυτική Ευρώπη και αντίστροφα.
   
  Με βάση το επιχειρησιακό σχέδιό της εταιρεία, η επόμενη φάση ανάπτυξης μας είναι η παρουσίαση μακρινών επιχειρήσεων προς την Κίνα, την Ινδία,  ΗΠΑ και την Αφρική.
   
  Η Cobalt Air ακολουθεί με υπερηφάνεια την πλούσια παράδοση της Κύπρου στον αέρα και έχει επικεντρωθεί στην ασφάλεια και στην εξυπηρέτηση και με πρόσφατη αναγνώριση από την IOSA.
   
  Η εταιρεία θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στη δέσμευσή της να αναπτύξει υπηρεσίες για το ταξιδιωτικό κοινό: προς, από και μέσω της Κύπρου.
   
  Άμεσοι προορισμοί:
   
  • Δανία: Κοπεγχάγη
  • Γαλλία: Παρίσι
  • Γερμανία: Φρανκφούρτη
  • Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο
  • Ελβετία: Ζυρίχη, Γενεύη
  • Ιρλανδία: Δουβλίνο
  • Ισραήλ: Τελ Αβίβ
  • Ρωσία: Μόσχα Sheremetyevo
  • Ισπανία: Μαδρίτη
  • Λίβανος: Βηρυτό
  • Ηνωμένο Βασίλειο: Λονδίνο Stansted, Λονδίνο Gatwick, Μάντσεστερ
 • COLUMBIA RESTAURANTS
  Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εστίασης, η Columbia Restaurants έχει επεκτείνει το πορτοφόλιο της σε εστιατόρια για να αναδειχτεί σε μια από τις πιο σημαντικές εταιρίες στον τομέα της στην Κύπρο. Με μια ομάδα πάνω από 250 υπαλλήλων, η Columbia Restaurants είναι μια εταιρία που αξίζει της προσοχής μας.
   
  Για τα πιο χαλαρά γεύματα μέχρι τα πιο επίσημα βραδινά και εκδηλώσεις. Δοκιμάστε τις κλασικές μας πίτσες στο Pizza Express στην Λεμεσό και Πάφο, το μενού μας με μακαρονάδες, πίτσα και πιάτα στην σχάρα στα Marzano σε Λευκωσία και Λάρνακα, και το μοναδικό πολυκέντρο, Columbia Plaza στην πανέμορφη παλιά πόλη της Λεμεσού.
   
  Στο Columbia Plaza θα βρείτε το φημισμένο μπαράκι, 7 Seas, το βραβευμένο Columbia Steak House και το La Boca Ιταλικό εστιατόριο. Απολαύστε τον καφέ σας στο Plaza Cafe, κλείστε την προσωπική σας εκδήλωση, γάμο ή βάπτιση στο Venue Centre ή δοκιμάστε την αυθεντική γεύση Ελλάδας στην Ελληνική μας ταβέρνα, Αυλή του Βασιλέα. Στο κέντρο όλων αυτών θα βρείτε την πανέμορφη πλατεία μας, η οποία σας παρέχει την επιλογή να καθίσετε έξω για το γεύμα σας, κάνοντας έτσι το Columbia Plaza μια πραγματική όαση στην καρδιά της Λεμεσού.
   
  Η Columbia Restaurants έχει δημιουργήσει ένα νέο project που αφορά ένα από τα σημαντικότερα έργα στον κλάδο εστίασης στο παραλιακό μέτωπο. Το Columbia Beach, πρόκειται για ένα εντελώς καινούριο ειδικά σχεδιασμένο αρχιτεκτονικά χώρο, σε πρότυπο all day venue ‐ Beach bar, με πισίνα και φυσικά ποιοτική κουζίνα για όλες τις φάσεις της ημέρας
 • Gree
  Η Gree εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Κύπρο από την Masterstar Trading Ltd (Μέλος του Ομίλου Λαϊκού). Η Masterstar ιδρύθηκε το 1993 και λειτουργεί ως εμπορική εταιρεία που ασχολείται με την εισαγωγή και τη διανομή οικιακών και βιομηχανικών κλιματιστικών.
   
  H Gree κατέχει το 33 % της παγκοσμίας παραγωγής κλιματιστικών (1 στα 3 κλιματιστικά είναι Gree) με 7 εργοστάσια και παρουσία σε 200 διαφορετικές χώρες.
   
  Με σύγχρονο, μοντέρνο και τεχνολογικά ανεπτυγμένο σχεδιασμό. Φιλικά προς το περιβάλλον παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης με εγγύηση 5 χρόνια σε όλα τα μέρη του εξοπλισμού.
 • OXLEY PLANETVISION

  H Oxley Planetvision Properties, η οποία αποτελεί κοινοπραξία της κυπριακής εταιρείας Planetvision Properties με την εταιρεία Oxley Holdings, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα ανάπτυξης και επένδυσης ακινήτων στον κόσμο, με έδρα τη Σιγκαπούρη.

  Έχοντας ως ορόσημο έργα όπως το Royal Wharf στο Λονδίνο και το DublinLandingsστο Δουβλίνο, προσδοκά στη δημιουργία ενός έργου σταθμού για τη Λεμεσό, πλήρως εναρμονισμένου με τον «ζωηρό» παλμό της πόλης, το οποίο θα μαγνητίσει τόσο το εγχώριο όσο και το ξένο κοινό. Το πορτφόλιο με τα έργα που αναλαμβάνει η OxleyHoldingsείναι ποικιλόμορφο και σχετίζεται κυρίως με δραστηριότητες ανάπτυξης και επένδυσης στον τομέα των ακινήτων σε χώρες όπως η Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Καμπότζη, η Μαλαισία, η Ινδονησία, η Κίνα, η Μιανμάρ, η Αυστραλία, η Ιαπωνία, το Βιετνάμ και τώρα η Κύπρος.

  Φυσικά, η Oxley εξέλιξε περαιτέρω την επεκτατική στρατηγική της, συνάπτοντας προσοδοφόρες συνεργασίες και χτίζοντας ισχυρούς δεσμούς με εταίρους ανά το παγκόσμιο. Από τις απαρχές του, ο Όμιλος γνώρισε πολύ γρήγορη ανάπτυξη και επεκτάθηκε στις ξένες αγορές, έχοντας σήμερα παρουσία σε 12 χώρες και στο ενεργητικό του αρκετά βραβεία στην ανάπτυξη ακινήτων.

  Η Planetvision Properties ιδρύθηκε στην Κύπρο, στοχεύοντας στην αναβάθμιση του τομέα των ακινήτων και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Αναλαμβάνει ποικίλα projects που αναπτύσσονται σε κυπριακό έδαφος, έχοντας, παράλληλα, συνάψει συνεργασίες με διακεκριμένους ξένους κολοσσούς.

  Η κοινοπραξία επιδιώκει να καινοτομήσει με υπερσύγχρονα έργα υψηλής αισθητικής, προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα για νέες εμπειρίες και έχοντας ως γνώμονα το «ευ ζην».

  H κοινοπραξία θα δημιουργήσει το πρώτο ξενοδοχείο της Γαλλικής αλυσίδας SOFITEL στην Κύπρο, μέλος του ομίλου AccorHotels, με την κατασκευή ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στην παραλία της Λεμεσού καθώς και τα SOFITEL BRANDED RESIDENCES.

Υποστηρικτές

 • ARISTOS OFFICE SERV. NET

  Η Εταιρία ARISTOSOFFICESERV.NETLTDιδρύθηκε το 1990, με σκοπό να καλύψει το κενό που υπήρχε τότε και αφορούσε το εμπόριο αναλωσίμων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

   

  Μετά τα πέντε χρόνια της λειτουργίας της εταιρίας και αφού είχε καθιερωθεί στην πόλη της Λεμεσού σαν μια αξιόπιστη εταιρία τόσο στον τομέα των αναλωσίμων ειδών όσο και στον ευρύτερο γενικά τομέα των ειδών γραφείου, άρχισε δειλά-δειλά τες πρώτες εισαγωγές της από χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας. Αφορούσαν εισαγωγές διαφόρων αναλωσίμων ειδών Η.Υ καθώς και περιφερειακών και accessoriesπου είχαν σχέση με τον τομέα της τεχνολογίαςΜεγάλη σημασία δόθηκε τότε στην εισαγωγή και διανομή των γνωστών για την ποιότητα τους POWERCOMups, μηχανών προστασίας Η.Υ, ηλεκτρονικών μηχανών τεχνολογίας όπως ιατρικών μηχανημάτων κτλ.

   

  Σαν αποτέλεσμα των πρώτων εισαγωγών και λόγω της αλματώδους ανάπτυξης των εργασιών και υπηρεσιών που πρόσφερε η εταιρία τότε ήταν η αναγκαστική πλέον επέκταση των εργασιών της στο χώρο του χονδρικού εμπορίου σε ολόκληρη την Κύπρο.  Δεν πέρασαν πολλά χρόνια και το έτος 2000, ιδρύθηκε στην Λευκωσία η θυγατρική εταιρία OFFICESERVBUSINESSSOLUTIONSμε σκοπό να καλύψει τις ολοένα απαιτούμενες ανάγκες των μεγάλων πελατών της πρωτεύουσας όπως Κυβερνητικών τμημάτων, Τραπεζών, ημικρατικών οργανισμών κ.λπ σε αναλώσιμα και άλλα είδη τεχνολογίας.

   

  Πολύ σύντομα φάνηκαν τα πρώτα σημάδια επιτυχίας και στην Λευκωσία, που ως αποτέλεσμα είχε την περαιτέρω αύξηση του κύκλων εργασιών και υπηρεσιών και των δύο εταιριών που σήμερα μαζί με την εταιρία OFFICESERVHOLDINGSαποτελούν τον όμιλο εταιριών OFFICESERV.

   

  Μερικά από τα είδη που εισάγει και εμπορεύεται ο όμιλος είναι τα PowercomUPSγια προστασία των ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα ΚΟΒRAshreddersγια καταστροφή των απορρήτων εγγράφων, τες Officeplusμηχανές πλαστικοποίησης και βιβλιοδεσίας, όλα τα αυθεντικά μελάνια των γνωστών εκτυπωτών, φωτοτυπικών και fax, τα χαμηλού κόστους αλλά καλής ποιότητας μελάνια ΙΟΝ, δικτυακά προϊόντα ,το διεθνές γνωστό Γερμανικό Αviraantivirus, τους επίσης γνωστούς και αξιόπιστους σκληρούς δίσκους Η.Υ WesternDigital, καθώς και τα Kingstonκαι Verbatimmemorysticks.  Το τελευταίο διάστημα δόθηκε επίσης έμφαση και στον τομέα των χαρτικών ειδών, με τις πρώτες εισαγωγές φωτοτυπικού χαρτιού και χαρτιού-ρολών συστημάτων Posκαι ταμιακών μηχανών.Μεγάλη προσοχή δόθηκε από την αρχή στην εξυπηρέτηση των πελατών των εταιριών του Ομίλου και είναι γι’ αυτό τον λόγο που ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού είναι προσανατολισμένο στην έγκαιρη και άψογη εξυπηρέτηση των τελικών πελατών αλλά και των μεταπωλητών.

   

  Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει ο Όμιλος Εταιριών OFFICESERVείναι το ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει τόσο στους τελικούς πελάτες όσο και στους μεταπωλητές. Oι συμφωνίες συντήρησης δικτύων ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Servers, φωτοτυπικών και UPSμε πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως λογιστικά και δικηγορικά γραφεία, ιδιωτικά σχολεία και υπεράκτιες εταιρείες καθώς επίσης και με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο, είναι απόδειξη του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης που ο όμιλος παρέχει τα τελευταία 10 χρόνια.

 • CYPCANA
  Η εταιρία συστημάτων συναγερμού Cyp - Cana alarms ltd , ξεκινά την μακρόχρονη πείρα τις από το 1966 στο Τορόντο του Καναδά. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης κύριος Μιχάλης Παναγιώτου επιστρέφει το 1980 και δημιουργεί στην Κύπρος την πρώτη εταιρία συστημάτων συναγερμού.
   
  Η Cyp - Cana διαγράφοντας σταδιακά και σταθερή μια ανοδική πορεία, κατάφερε να ονομάζετε από πολλούς «Οι επαγγελματίες στα συστήματα συναγερμού». Σωστά και δίκαια η Cyp - Cana και το προσωπικό της αποκαλούνται από άλλους «οι Διδάκτορες των συστημάτων συναγερμού».
   
  Η υψηλής ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της, δίκαια την καθιστούν την πρώτη επιλογή του Κύπριου πολίτη.
 • ZITA DIARIES

  Η Βιομηχανία Γάλακτος ΖΗΤΑ Λτδ ιδρύθηκε το 1982 με πρωταρχικό σκοπό την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, τα οποία παρασκευάζονται κάτω απο αυστηρές προδιαγραφές και ποιοτικά κριτήρια. Χάρη στην ανθρωποκεντρική πολιτική που ακολουθείται σε συνδυασμό με πολύχρονη πείρα, τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογική ανάπτυξη η ΖΗΤΑ αποτελεί σήμερα μια ραγδαία εξελισσόμενη μονάδα προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα στον κλάδο όπως στραγγιστό γιαούρτι (πλήρες, ελαφρύ, άπαχο), φρουτογιαούρτι, παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού, παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι, χαλλούμι, ξηρή αναρή, Ελληνική Φέτα ΠΟΠ κ.α.

 • BLUE OVEN
   
  Τα Αρτοζαχαροπλαστεία “BLUE OVEN” ξεκίνησαν την πετυχημένη πορεία τους το 1994, ανοίγοντας το πρώτο τους κατάστημα στην οδό 1ης Απριλίου στην Αγία Φύλα, στη Λεμεσό. Από τα πρώτα μας βήματα θέσαμε υψηλούς στόχους ώστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα που είναι φτιαγμένα από εκλεκτά υλικά και με μοναδικές συνταγές.
   
   
  Η αγάπη και η εμπιστοσύνη με την οποία οι καταναλωτές αγκάλιασαν εμάς και τα προϊόντα μας, μας έδωσαν την ώθηση να επεκταθούμε και να ανοίξουμε πέντε καταστήματα σε άλλες περιοχές της Λεμεσού.
   
   
  Το 1996 δημιουργήθηκε το δεύτερο κατάστημα μας στην οδό Κρήτης. Ακολούθησαν το 1998 το τρίτο ιδιόκτητο κατάστημα μας στην οδό Καραϊσκάκη, το 2010 το τέταρτο κατάστημα στην οδό Γεωργίου Αβέρωφ και  το 2011 πέμπτο ιδιόκτητο κατάστημα μας στην οδό Θεσσαλονίκης.
   
  Στόχοι & Αρχές :
   
  Οι αρχές που εδώ και 20 χρόνια ταυτίζεται η εταιρεία μας δεν είναι άλλες από την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη συνέπεια. Μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη μας καταφέραμε να παντρέψουμε παραδοσιακές συνταγές και υλικά με μοντέρνες τεχνικές και να προμηθεύουμε τους πελάτες μας παράλληλα με το παραδοσιακό ψωμί  με πολλές άλλες λιχουδιές, σε μεγάλη ποικιλία καθώς και πολλά γλυκά, πάντα όμως με  άριστης ποιότητας υλικά στοχεύοντας στην ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.
   
  Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες, πρώτων υλών, οι οποίες έχουν ISO 9001, κατοχυρωμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακολουθώντας τα υψηλότερα standards, με αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.
   
  Πιστοποιημένα από το HACAAP  για θέματα υγιεινής, τα αρτοζαχαροπλαστεία μας φημίζονται για την μεγάλη γκάμα ψωμιών τους αλλά και την μεγάλη ποικιλία γλυκων τους, από τα οποία  κάποια έχουν βραβευτεί.
   
  Πέρα όμως από τη βράβευση αυτή, το 2010 ο chef μας, μέλος της οικογένειας Χριστοφόρου, πήραμε χρυσό και ασημένιο βραβείο στο διαγωνισμό γαστρονομίας.
   
  Ένας επιπλέον στόχος μας είναι η ανάπτυξη και η εξέλιξη της επιχείρησης τόσο σε εξοπλισμό, όσο και στην παραγωγή νέων προϊόντων, έτσι ώστε να πρωτοτυπούμε και να διαφέρουμε σημαντικά από τους ανταγωνιστές μας.
   
  Η μακροχρόνια σχέση που η εταιρεία μας έχει χτίσει και συνεχίζει να αναπτύσσει με τους καταναλωτές, τους έμπορους, τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται βασίζεται στην αφοσίωση. Αφοσίωση μέσω της ποιότητας, της εξέλιξης, της σκληρής δουλειάς, της δέσμευσης.
 • GATORADE

  To πιο δημοφιλές αθλητικό ποτό στον κόσμο είναι το Gatorade.To Gatorade είναι ένα επιστημονικά μελετημένο μείγμα υγρών υδατανθράκων και ηλεκτρολυτών ώστε να βοηθά τον οργανισμό να ανακυκλώνει άμεσα τα υγρά και τους ηλεκτρολύτες που χάνει με τη σωματική άσκηση.Tο Gatorade κυκλοφορεί στα σημεία πώλησης σε δύο συσκευασίες, 500ml και 750ml (sport bottle) σε τέσσερις απίθανες γεύσεις: πορτοκάλι, λεμόνι, βατόμουρο και τροπικά φρούτα (μόνο σε 500ml)

 • Property Gallery

  Η Property Gallery είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες πολυτελών ακινήτων στη Λεμεσό, η οποία από το 2002 ακολουθεί μια σαφή και εστιασμένη στρατηγική με έντονη παρουσία στις διεθνείς αγορές. Διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και εκτέλεσης των οικιστικών έργων, δημιουργεί καινοτόμες και σύγχρονες οικιστικές και εμπορικές μονάδες, που φημίζονται για το πρωτοποριακό τους concept και την αρχιτεκτονική τους τελειότητα.  Η επιτυχία της Property Gallery στον τομέα των ακινήτων επιβεβαιώνεται και από τα 27 διεθνή βραβεία οικιστικών αναπτύξεων που έχει λάβει τα τελευταία έξι χρόνια

 • KPN Consulting Ltd

  Η K.P.N Consulting Ltd αποτελείται από μια επαγγελματική και έμπειρη ομάδα που μπορεί να σας βοηθήσει στην υποβολή οποιουδήποτε είδους άδειας παραμονής καθώς και στην υποβολή αίτησης για Κυπριακή Ιθαγένεια. Η ομάδα μας μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι με τη σωστή παροχή συμβουλών και την καθοδήγηση μας, οποιοσδήποτε μπορεί να πληροί τα κριτήρια για εξασφάλιση άδειας παραμονής ή της Κυπριακής Ιθαγένειας.

  Ο Κύπρος Πρωτόπαπας Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας έχει υπηρετήσει στην Υπηρεσία αλλοδαπών και μετανάστευσης για πάνω από 10 χρόνια και είναι σε θέση να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε θέμα.

   

  Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

   

   

  Διεύθυνση: Αγία Φυλάξεως 41Γ, 3025, Λεμεσός, Κύπρος

   

  Website:http://www.kpnconsultingservices.com/el

   

  Email: info@kpnconsultingservices.com

   

  Τηλέφωνο:70088970

 • KOUROSS

  Η εταιρεία KOUROSS Fashions Ltd ιδρύθηκε το 1991 με το πρώτο κατάστημα να βρίσκεται στην οδό Ανεξαρτησίας, την πιο εμπορική οδό της Λεμεσού. Στη συνέχεια, το κατάστημα KOUROSS επεκτάθηκε και σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Η εταιρεία στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέροντας στυλ και προφίλ υψηλού status.

 • FAIRWAYS

  Η εταιρεία Fairways ιδρύθηκε το 1967 στην Λάρνακα και είναι η δεύτερη παλαιότερη αντιπροσωπεία της Mitsubishi Motors στην Ευρώπη μετά από τους αντιπροσώπους της Ελλάδος.

  Ο εκ των ιδρυτών και Πρόεδρος της Fairways Σόλων Ποιηταρίδης ξεκίνησε το 1958 την επαγγελματική του δραστηριότητα τόσο με τις αγοραπωλησίες αυτοκινήτων όσο και στα κτηματικά. H Fairways κατέχει μέχρι σήμερα το ρεκόρ πωλήσεων στην Κύπρο με 6,684 αυτοκίνητα κατά το 1992 και συνολικό μερίδιο αγοράς 27.4%. Αριθμοί αξεπέραστοι μέχρι και σήμερα.

  Τρία χρόνια αργότερα, τo 1995 η Fairways απέκτησε το 50% της αντιπροσωπείας Renault  στην Κύπρο ολοκληρώνοντας την πλήρη εξαγορά της το 2010. Από το 2015, η Fairways πρόσθεσε στην οικογένεια της την Dacia που είναι η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη από το 2004. Προτεραιότητα της Fairways παραμένει η συνεχής ποιοτική φροντίδα του Κύπριου αγοραστή εφαρμόζοντας ποιοτικές διαδικασίες από  τα υψηλά καταρτισμένα στελέχη της τόσο στα showrooms όσο και στα συνεργεία εξυπηρέτησης.

 • AQUA PANNA
  Στις πλαγιές του βουνού Gazzaro, σε ύψος 900 μέτρων και μέσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον ασύγκριτης φυσικής ομορφιάς, πηγάζει και εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna. Από το 1860, μέσα από το εκλεπτυσμένο γυάλινο μπουκάλι του Acqua Panna, η αυθεντική μαγεία της ρομαντικής εξοχής της Τοσκάνης ταξιδεύει στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου. Η ελαφριά σύνθεση του Acqua Panna σε συνδυασμό με την φρεσκάδα και την ιδιαίτερη διαύγεια του αποτυπώνονται σε μια μαλακή και ντελικάτη γεύση. Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Acqua Panna το καθιστούν ιδανικό στο να συνοδεύει εκλεκτά κρασιά και ιδιαίτερα αρώματά τους και έτσι τοποθετείται στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας ως σύμβολο της εκλεκτής διατροφής και της γκουρμέ ποιότητας.
   
  * Προτείνεται από την Παγκόσμια Ένωση Οινοχόων (A.S.I)
   
  * Παγκόσμια συνεργασία με Starwood Hotels, Retails & Chateaux, Michelin Guide.
   
   
   
  Βάσσος Ηλιάδης Λτδ
   
  Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ ιδρύθηκε από τον Βάσσο Κ. Ηλιάδη το 1933 και έκτοτε είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Κύπρο της κορυφαίας εταιρείας στον τομέα της διατροφής, υγείας και ευεξίας, της ελβετικής NESTLÉ. Το 2013 ήταν πολύ σημαντική χρονιά για την εταιρεία, καθώς συμπληρώθηκαν 100 χρόνια σχέσης και επιτυχημένης συνεργασίας με την NESTLÉ. Σήμερα στην εταιρεία έχει ενταχθεί και η τρίτη γενιά, προσδοκώντας σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη.
   
  Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ είναι από τις λίγες επιχειρήσεις στην Κύπρο, που καλύπτει όλα σχεδόν τα κανάλια πωλήσεως της αγοράς, όπως υπεραγορές, μπακάλικα, περίπτερα, φούρνους, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, φαρμακεία, γραφεία, internet καφέ κ.ά., εξυπηρετώντας γύρω στα 4.500 σημεία πωλήσεων.